El va fi câștigătorul „Survivor All Stars”? Care dintre concurenți are cele mai mari șanse de a pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

#Survivor All Stars

Competiția „Survivor All Stars” a stârnit și mai mult interesul și atenția telespectatorilor datorită faptului că lupta se dă acum între cei mai buni concurenți. Totuși, există un câștigător favorit al românilor, așa cum arate cotele caselor de pariuri. 

„Survivor All Stars” / foto: Pro TV
„Survivor All Stars” / foto: Pro TV

Cu toate că „Survivor All Stars” nu este un meci de fotbal sau vreo anumită competiție de nivel internațional, emisiunea este cotată demult la casele de pariuri. Una dintre ele a făcut publice cotele, după 18 săptămâni pline de provocări. 

Zanni, cel mai cotat participant „Survivor All Stars” la casele de pariuri 

Șansele ca Zannidache să pune mâna, din nou, pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro sunt unele foarte mari. În topul oferit de Superbet, casa de pariuri care a făcut publice cotele, aflăm că după Zanni se află Iancu Sterp, TJ Miles - dar a fost eliminat recent din competiție, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și pe ultimul loc Sorin Pușcașu. 

Imaginea făcută publică de Superbet
Imaginea făcută publică de Superbet

Presiunea din ce în ce mai mare din cadrul competiției își spune cuvântul. Concurenții deja își aruncă cuvinte grele, jigniri și amenințări. Cel mai recent exemplu este conflictul din camp dintre Zanni și Andrei Ciobanu, primul fiind singurul rămas din echipa Faimoșilor. 

„Zanni începe să fie din ce în ce mai agresiv și nu înțeleg de ce face lucrul ăsta. Cred că acum, în ultimul moment ar trebui să fim mai buni și să nu se mai arătăm cu degetul unii pe alții.

A fost o noapte destul de neliniștită pentru că mi-a părut rău și îmi pare rău că a plecat TJ, un om extraordinar, un om bun. (…) Îmi doream foarte mult să câștige duelul”, a afirmat Andrei Ciobanu la Survivor România 2024.

Iancu Sterp regretă plecarea lui TJ Miles

Iancu Sterp și-a expus punctul de vedere și a mărturisit faptul că regretă pelcarea lui TJ Miles, logodnicul Franciscăi. 

„TJ poate chiar merita să fie aicea. L-am băgat la duel, nu aveam pe cine să bag. N-a venit să-mi reproșeze ceva. Nu s-a victimizat. Nu s-a făcut să mă simt… Nu mi-a transmis nicio energie proastă. A fost demn omul.

S-a dus la duel demn, a plecat demn. (…) Eu n-am nicio problemă. Numai să știe, că dacă face chestii din astea. Cu mine nu-i merge, cel puțin. Dacă tu încerci să faci mișelește și să ne calci pe coadă. Nu ne place”, a subliniat Iancu Sterp la Survivor România 2024, făcând referire la comportamentul lui Zanni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net