TJ Miles s-a întors total schimbat de la Survivor All Stars 2024! „Vreau să continui relația cu Francisca, să ne căsătorim”

#Exclusiv Click!

TJ Miles (36 de ani) a părăsit competiția Survivor All Stars 2024 după ce a pierdut duelul eliminatoriu împotriva lui Zanni.

S-a întors acasă, la iubita lui, cântăreața Francisca, dar nu înainte e a o cere în căsătorie atunci când focoasa brunetă l-a vizitat în Dominicană, la Survivor. Miles spune că viața lui s-a schimbat după participarea la competiția de la PROTV și își dorește să se așeze acum la casa lui, să aibă familie, copii și să călătorească.

Nu se aștepta să iasă în ultima săptămâna de la Survivor All Stars 2024 și a dat tot ce a putut în acest concurs. Și-ar fi dorit marele premiu dar cumva a câștigat pe altă parte. A plecat totuși acasă destul de împăcat cu el și cu ce a făcut acolo!

Te așteptai să ieși din emisiune, atât de aproape de finală? Ți-ar fi plăcut să rezișți și în ultima săptămână?

Nu mă așteptam să ies în ultima săptămână. Mi-ar fi plăcut să rezist, să câștig marele premiu. Cred că ăsta a fost destinul meu. Am învățat multe lecții la Survivor, poate mai importante decât marele premiu. Sunt împăcat și cred că am fost un participant foarte bun, am adus puncte, colane, am câștigat dueluri, am făcut niște recorduri – 7 din 7 intrări. A fost ”meant to be” să fie așa și sunt împăcat. Viața continuă!

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Prima dată, când am ieșit din show, a fost să mănânc. M-am bucurat de mâncare!

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

În afară de social media, familie și cei dragi, cel mai dor mi-a fost de Franciska, pe primul loc.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Cel mai greu din junglă mi s-a părut lipsa hranei, mă culcam flămând noaptea și nu ai cum să te înveți cu așa ceva și trebuie să duci greul cât de departe poți, să te adaptezi la tot ce se întâmplă în junglă.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Aș păstra legătura cu oricine din competiție, atât timp cât este o prietenie organică și vine din ambele părți. Sunt deschis și-mi place să rămân în contact cu toți de la Survivor. Am dus greul împreună, am adus puncte și ar fi frumos să rămân în legătură cu toți de acolo.

„Îmi doresc să fiu cel mai bun soț pentru Franciska!”

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Cel mai bine m-am înțeles cu Moro, a fost un prieten foarte bun acolo pentru mine, în Survivor. Chiar și după, m-am văzut cu el, am vorbit multe lucruri în junglă. A fost cel mai adevărat pentru mine, a fost un om foarte bun și m-am înțeles foarte bine.

Ce planuri ai acum că ai revenit la realitate? Ce ți dorești pentru restul anului?

După ce m-am întors, am realizat ce importantă este viața personală. Vreau să continui relația cu Franciska, să ne căsătorim, să am o familie, copii, să călătorim.

Pe plan profesional, vreau să trec la următorul nivel. O să urmeze muzică nouă, apariții, proiecte noi în televiziune și online. Îmi doresc să-mi ating potențialul. Și în același timp, să fiu cel mai bun soț pentru Franciska.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

De această dată, la Survivor, am înțeles cât de important este să ai o persoană lângă tine, să știi ce e dragostea, loialitatea. M-a schimbat complet. Dacă prima dată nu am învățat toate lecțiile, de această dată m-am întors alt om din Dominicană. A fost o experiență incredibilă care m-a propulsat la nivelul următor, atât pe partea personală, cât și pe cea profesională.

 Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Experiența pentru mine, per total, a fost incredibilă, big blană, cap coadă. Sunt recunoscător că am fost. Nu aș schimba nimic, aș lăsa totul fix la fel. Experiența m-a schimbat și mi-a schimbat traiectoria în viață. Am ieșit de acolo un învingător. Sunt un om care mi-am dovedit că pot face lucruri la care nu mă așteptam. Sunt recunoscător pentru tot!

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Îmi plac foarte mult provocările, sunt deschis la oportunități pe viitor. Never say never, orice este posibil! Let’s go!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net