Ce vibe are Francisca la 30 de ani! „Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă”

Francisca și TJ Miles formează unul dintre cele mai simpatice și autentice cupluri ale momentului. Artista a schimbat ieri prefixul și a împlinit 30 de ani pe care i-a sărbătorit alături de iubitul său.

A avut un tort roz cu inimioare, a primit mulți trandafiri și cadouri și s-a simțit ca o adevărată prințesă de ziua ei. Relația cu Miles îi merge de minune, împlinesc aproape un an de când sunt împreună și se completează reciproc. Totul e din ce în ce mai bine în viața Franciscăi, iar cântăreața recunoaște că acesta a fost un an plin de schimbări pentru ea și a învățat să renască precum o Pasăre Phoenix.

„Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă”

„30 de ani și un milion de emoții încapsulate într-o singură zi. A fost un an plin de hohote de râs, lacrimi, și o nebunie de schimbări. Am învățat să renasc precum un Phoenix din propria cenușă, am descoperit în mine o forță pe care nici nu am crezut că o am iar astăzi sărbătoresc femeia care am devenit.

Astăzi, învăț din nou să iubesc mai profund și mai autentic. Am alături puțini oameni, dar fiecare dintre ei este o rază de lumină în această călătorie. Viața nu a fost mereu una roz, am învățat că vulnerabilitatea aduce autenticitate, iar iubirea adevărată aduce bucurie. Mulțumesc pentru că îmi sunteți alături!”, a mărturisit, emoționată, frumoasa vedetă care a fost asemănată, din cauza formelor sale voluptoase, cu Kim Kardashian.

TJ Miles nu s-a lăsat mai prejos de ziua iubitei sale, i-a declarat public că o iubește și a realizat pe social media un colaj video cu cele mai frumoase momente ale lor din vacanțe, de când sunt împreună.

În luna aprilie a acestui an, cei doi au mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde au dezvăluit, în exclusivitate, că formează un cuplu.

„O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”, a spus atunci Francisca.

Artista a trecut printr-un divorț la începutul lui 2023, atunci când după 10 ani de relație și 4 ani de căsătorie a decis să se despartă de soțul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu, care și-a refăcut și el viața și a devenit recent tătic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net