Fostul soț al Franciscăi, Bogdan Lățescu, urmează să devină tătic: „Iubita mea este însărcinată!”

#Exclusiv Click!

Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi (28 de ani), este în culmea fericirii! Luptătorul MMA și-a găsit fericirea în brațele altei domnițe, dup divorț, de profesie ofițer de poliție. Relația lor a evoluat rapid și frumos având în vedere că cei doi așteaptă un bebeluș peste câteva luni.

Fostul soț al Franciscăi urmează să devină tătic

Bogdan Lățescu a divorțat la finalul anului trecut de Francisca după zece ani de iubire și patru ani de mariaj. După separare, cei doi și-au refăcut imediat viețile personale, iar acum sportivul este mai fericit ca niciodată, deoarece visul său de a deveni tătic s-a împlinit!

Contactat de Click!, Bogdan Lățescu ne-a dezvăluit că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„Da, este adevărat, o să devin tătic! Iubita mea este însărcinată! Acum suntem în vacanță, suntem pe o insulă, în Grecia, ne relaxăm. O să fie și nunta, normal, așa este firesc în viață. Nu știu când o să se întâmple. Până acum am lăsat totul să decurgă de la sine și a fost foarte bine, așa o să fie și cu nunta. O să vină de la sine, nu forțăm lucrurile.

Nu vreau să zic dacă o să fie fată sau băiat. Eu știu ce o să fie, dar sunt foarte superstițios. Au mai fost persoane care au vorbit înainte de a se naște bebelușul și lucrurile s-au schimbat cu două zile înainte. Așa că prefer să tac, să fiu discret. Iubita mea este la fel de discretă ca și mine, ea este de profesie ofițer de poliție”, a declarat Bogdan Lățescu pentru Click!

Click! spune

În momentul când s-a aflat de divorțul lor a ieșit la iveală și idilă amoroasă a Franciscăi cu TJ Miles. În acele momente, artista a negat totul, însă cu timpul, lucrurile s-au mai așezat între ei, recunoscând public că se iubește cu acesta și este mai fericită ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net