Fostul soț al Franciscăi și-a refăcut viața personală! Uite cu cine se iubește

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Francisca (28 de ani) și luptătorul MMA, Bogdan Lățescu se pare că s-au dat uItării definitiv, după zece ani de iubire și patru ani de mariaj! Contactat de Click!, sportivul ne-a dezvăluit că se iubește, de la începutul acestui an, cu o domniță misterioasă, care nu își dorește să facă parte din lumea showbiz-ului românesc.

Francisca și Bogdan Lățescu și-au refăcut viețile personale, la scurt timp după divorț! Bruneta se iubește acum cu TJ Miles, cu care a bifat deja câteva vacanțe și cu care colaborează de minune și pe plan profesional. Cât despre Bogdan, acesta este împreună cu o domniță cu funcție importantă în stat.

Gurile rele, spuneau recent că, Bogdan Lățescu nu a uitat-o deloc pe femeia cu care s-a iubit un deceniu, și cu care visa să întemeieze o familie frumoasă împreună. Însă, iată că luptătorul MMA, le dă peste nas răutăcioșilor.

„Sunt ok, sunt bine, sunt împreună de la Revelion cu cineva. Nu îmi mai doresc să mai apară nimic de mine și de Francisca, fosta mea soție. Actuala mea iubită nu este pusă într-o postură bună, ea nu spune nimic, cum că ar fi deranjată de acest lucru, dar o simt eu că nu este ok. Nu vreau să fac publică relația pe conturile de socializare, important este ca noi doi să fim bine și atât. Asta contează.

Ea nu își dorește să apară, lucrează la stat, are o funcție importantă și meseria nu îi permite acest lucru, plus că așa e firea ei, nu îi place în lumina reflectoarelor. Nu mai am nicio problemă cu trecutul. Am suferit două săptămâni după Francisca și asta este viața...mergem mai departe. Mi-am reglat viața după despărțire”, a declarat Bogdan Lățescu pentru Click!

Divorț discret

Cei doi au ales să se despartă într-un mod cât se poate de elegant, la notar, fără prea mult tam-tam, având în vedere că nu au avut copii împreună, iar bunurile și le-au împărțit așa cu li s-a cuvenit la fiecare.

„A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect, că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am știut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult”, spunea artista, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, la începutul acestui an.

Click! spune

În momentul când s-a aflat de divorțul lor, a ieșit la iveală și o posibilă idilă amoroasă a Franciscăi cu TJ Miles. În acele momente, artista a negat totul, însă cu timpul, lucrurile s-au mai așezat între ei, recunoscând public că se iubește cu acesta și este mai fericită ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net