Francisca, suspectă de o boală gravă: „Am decis că este mai bine să..”

Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles, atunci când acesta a fost plecat în Dominicană, la Survivor All Stars 2024, și de care i-a dus foarte tare dor.

Imediat după ce iubitul ei, Miles, a venit acasă, cei doi au plecat ca porumbeii într-o escapadă romantică, mult așteptată de Francisca. S-au oprit mai întâi la Paris și apoi la plajă și relaxare în Thailanda. Iar Francisca ne-a surprins pe toți și cu o veste nu tocmai bună: a fost suspectă de cancer la sân! Nu a fost totul roz în viața cântăreței!

„Nu vreau să mă  victimizez"

Despre toate emoțiile și încercarea prin care a trecut focoasa brunetă a povestit pentru cei care o urmăresc pe Instagram, și a punctat că nu își mai dorește să își reamintească stările de atunci și toate emoțiile, așa că este pentru prima și ultima dată când vorbește despre asta.

Am ceva foarte important de bârfit cu voi. Vreau să abordăm un subiect sensibil, cel puțin pentru mine, și anume operația mea la sâni și totodată să trag un semnal de alarmă pentru toate femeile: mergeți la control și nu vă culcați pe o ureche! Este foarte important să vă menționez  faptul că vreau să  discut acest subiect acum, pentru prima și ultima dată și nu vreau să dau nicio declarație în presă, să dezvolt cumva chestia asta. Nu vreau să mă victimizez în niciun fel”, a început să povestească Francisca, care mai apoi a dezvăluit că în urma unor analize și investigații menite unei intervenții de augmentare mamară a descoperit că nodulii pe care îi avea la sâni s-au mărit, fiind astfel suspectă de cancer.

Vestea a căzut ca un trăsnet

În urmă cu câteva luni am luat decizia de a-mi face operația aceasta de augmentare mamară. Am ales un medic estetician care mi-a fost recomandat, am ajuns la el, fiind foarte profi, omul m-a trimis la un set de investigații, adică analize de sânge, hormonale și ecografii mamare. Am făcut ecografiile mamare, la diferite clinici private, la diferiți medici, eco mamar eu oricum îmi fac în fiecare an, astfel aveam cum să și compar rezultatele între ele. La ecografia mamară mi-au ieșit de această dată niște noduli tripli ca dimensiune față de ce aveam cu un an înainte. Adică, mai exact, vreo 4 la sânul stâng și vreo 3 la sânul drept. Erau foarte mari, aveau mult peste un centimetru, 1,8-2 centimetri, 2,8 și tot așa”, a completat Francisca.

„Au scos din glanda mamară ce era rău”

Cântăreața a recunoscut că a avut și momente de panică și a traversat o perioadă critică în care a așteptat mai multe rezultate la analize. A fost însă norocoasă, i s-au scos nodulii, și-a mărit bustul așa cum și-a dorit și totul a fost ok până la urmă, tumorile rezultând a fi benigne.

„În acel moment ne-am panicat, a început o perioada critică în care a urmat RMN, biopsii și așa mai departe. S-a stabilit, mulțumesc lui Dumnezeu, că aceste tumori sunt benigne. Abia atunci am răsuflat ușurată! Sub îndrumarea medicilor mei am decis că este mai bine să scoatem acești noduli. A urmat  operația unde au lucrat doi medici chirurgi, fiecare pe partea lui, unul pe partea estetică, celălalt pe partea  cu nodulii și cu suspiciunea aia de cancer, au scos din glanda mamară ce era rău, au înlocuit cu ce trebuia, astfel rezultatul este unul și frumos și sănătos”, s-a liniștit acum artista care după perioada de stres a plecat într-o vacanță binemeritată.

După toate emoțiile și așteptarea prin care a trecut, Francisca trage și un semnal de alarmă în care îndeamnă femeile, și nu numai, să meargă periodic la control.

Eu nu spun că este bine să vă faceți operații nici estetice nici nimic, spun doar  că este bine să mergeți la controale să vedeți ce aveți, pentru că eu nu vreau să  treacă nimeni prin ce am trecut eu în perioada aia. Au fost niște săptămâni groaznice și cel mai bine este ca sănătatea să fie pur și simplu ținută sub control, menținută, monitorizată. Este mai bine să prevenim decât să tratăm!”, mărturisește iubita lui TJ Miles, care s-a liniștit acum după perioada agitată prin care a trecut și se poate bucura din plin de tot ceea ce se întâmplă acum în viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
adela gina irina instagram jpg
marinela chelaru colaj captura video jpg
iulia albu fiica colaj instagram jpg
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net