Francisca e în culmea fericirii! TJ Miles s-a întors acasă și deja au mers la sală împreună! Faimosul a slăbit 12 kilograme în jungla din Dominicană

Ultima actualizare:

Filmările la Survivor All Stars au luat sfârșit, iar ultimii concurenți s-au întors acasa. Asta până la marea finală care va fi live, pe 30 mai, conform unor surse.  Francisca (30 de ani) e în culmea fericii. Iubitul său TJ Miles (36 de ani) s-a întors acasă din competiția „Survivor All Stars” de la PROTV și abia îl aștepta. Se topea de dorul său și era nerăbdătoare să îl vadă și să îl strângă în brațe.

Acum își beau din nou cafeaua împreună și și-au reluat ritualul de a merge la sală. Miles a slăbit aproape 12 kilograme în junglă și acum este mai fit. Iubita sa l-a așteptat acasă cu mâncarea preferată și l-a răsfățat cum se cuvine după atâta timp de absență.

Suntem super happy (n.r.: fericiți)! Mă bucur că e bine și sănătos. L-am primit cu brațele deschise și cu de toate, mâncarea lui preferată! Avea cam 88 de kilograme când a plecat în Dominicană și a ieșit cu 75 de kilograme din competiție. Acum are 77 de kilograme. A slăbit în jur de 12 kile”, ne-a povestit Francisca despre jumătatea ei care s-a întors din junglă cu barbă însă ajuns acasă, a dat-o repede jos.

Cum arată Miles fără barbă pentru Francisca? „Mie îmi place de el oricum!”, ne-a mărturisit cântăreața.

Bucuroși de revedere, Francisca și TJ Miles și-au reluat acum filmările împreună și abia așteaptă să facă conținut nou pentru rețelele de social media dar și să plece într-o vacanță pentru a recupera timpul în care au stat despărțiți.

Bună dimineața, la cafeluță!  Mă bucur că ești acasă!”, i-a spus cântăreața lui Miles, în timp ce îl pupa pe obraz. „Mă bucur că sunt acasă cu cea mai frumoasă fată! Sunt super fericit că m-am întors. De-abia aștept să ne uităm împreună la Survivor, să vedem care-i faza, ce se întâmplă. Oare ce se întâmplă?”, a adăugat și Faimosul TJ Miles care abia aștepta să revină și la antrenamenele sale de la sala de forță iar azi artistul și Francisca sunt ocupați deja cu filmările penru un nou videoclip așa că revenirea lui din Republica Dominicană a avut loc în forță, cu proiecte noi și o viață la fel de frumoasă că până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net