TJ Miles a cerut-o pe Francisca de soție în Dominicană! Artista a spus "Da"!

Bat clopote de nuntă! Relația dintre cântăreața Francisca (30 de ani) și TJ Miles (36 de ani) se derulează pe repede înainte.

Cei doi se iubesc la nebunie, Francisca i-a dus maxim dorul cât timp Miles a fost la "Survivor All Stars" în Dominicană iar recent artista a fost și cerută în căsătorie. Multe lacrimi, emoții și fericire!

Cererea emoționantă s-a produs în ediția "Survivor All Stars" transmisă aseară de PROTV, atunci când TJ Miles era încă în Republica Dominicană, avea barbă, și a primit o vizită surpriză din partea iubitei sale. Întâlnirea celor doi a fost una extrem de emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi după ce Miles a îngenuncheat și i-a pus întrebarea mult așteptată Franciscăi: "Vrei să fii soția mea?".

După ce a impresionat-o cu punga de orez pe care i-a arătat-o, Miles a îngenuncheat și i-a  cerut mâna vedetei.

"Ea este singurul om din viața mea  pentru care  nu simt nicio rușine, presiune, poate când întâlnesc un prieten nou sau  am o ceartă, ceva, mi-e rușine să-i spun cum mă simt dar cu Francisca nu există asta. Pentru mine ea este jumătatea mea, cealaltă jumătate a mea", a marturisit Miles în cadrul „Survivor All Stars 2024”.

"Doamne, ce frumoasă ești!", i-a spus Miles iubitei sale atunci când a văzut-o lângă el, pe canapea.

"Eu am avut un plan și nu mă așteptăm că o să câștig o recompensă de genul ăsta, să vii la Survivor! Tot mă gândeam la chestia asta în mintea mea și simt că, cu toate că nu  am multe chestii aici la Survivor, am decât orezul ăsta, uite! Am salvat orezul, eu mănânc din el,  în afară de orezul ăsta, ce, pantofi care miros, de-aia nu i-am purtat, că te omoram cu mirosul! Asta e tot ce am!", i-a spus Miles, iubitei sale, cu puțin timp înainte să îngenuncheze și să o ceară în căsătorie, iar Francisca a izbucnit în râs. După ce i-a arătat orezul cu care se hrănește în Dominicană, TJ Miles și-a făcut curaj.

"Știu că o să vină un timp când pot să o fac așa cum trebuie, dar acum, în momentul ăsta, nu am nimic și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Asta e tot ce am acum! Te iubesc așa de mult și când vin în România, un inel frumos, tot. Și mergem în vacanță. Îmi doresc să stau toată viață lângă tine și să fim bătrâni d-ăia, boșorogi d-ăia care merg împreună, știi?", i-a spus TJ Miles frumoasei artiste brunete căreia i-au dat lacrimile din cauza emoțiilor și a momentului în sine.

"A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește, l-am chibzuit, l-am salvat ca să îl am pentru zile negre. Nu mă așteptăm niciodată în viața mea că tot orezul meu o să i-l dau lui Francisca la o recompensă câștigată, într-un genunchi, cerând-o de nevastă! Asta e wow!”, a mai spus creatorul de conținut și influencerul după ce s-a consumat momentul cererii în căsătorie.

De când TJ Miles s-a întors de la Survivor All Stars 2024 el și Francisca sunt nedespărțiți. Au fost deja într-o vacanță împreună în Thailanda, acolo unde au luat și un curs privat pentru gătit pe care viitorul mire și l-a dorit. Cei doi îndrăgostiți au făcut și o scurtă oprire în Franța, la Paris.

Anul trecut în aprilie 2023, Francisca și TJ Miles au făcut primele declarații despre relația lor de dragoste și au dezvăluit că formează un cuplu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PROTV.

Francisca Dulceanu a divorțat de soțul ei, Bogdan Lățescu, după o relație de 10 ani și și-a găsit fericirea în brațele lui TJ Miles alături de care a decis să ia viața de la capăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net