Cum arată Francisca atunci când se demachiază. Artista se iubește așa cum e

Nu degeaba i se spune Kim Kardashian de România! Francisca (30 de ani) arată mai bine pe zi ce trece. Relația cu „Survivorul” TJ Miles a făcut-o mai înfloritoare, însă și ea se menține așa cum știe mai bine!

Și pentru că a vrut să demonstreze tuturor că atunci când dă make-up-ul jos este la fel de strălucitoare, Francisca s-a filmat în timp ce se demachia.

Francisca: „Mă iubesc în fiecare dimineață”

Mă prezint lumii așa cum sunt, aranjată și fără artificii sau bijuterii strălucitoare. Mă iubesc în fiecare dimineață când sunt somnoroasă, nemachiată, cu cearcăne, dar și atunci când port un make-up frumos, un outfit glam și o pereche de tocuri înalte! Plâng, mă enervez uneori, zâmbesc sau râd cu gură până la urechi.

Sunt acidă, uneori sarcastică, poate și vulcanică în unele momente, dar empatizez cu oamenii din jur, iubesc din tot sufletul fără jumătăți de măsură și prețuiesc oamenii buni”, se descrie cântăreața, iubita lui TJ Miles, care a fost cooptat de PRO TV în echipa „Survivor All Stars”.

Francisca le-a povestit tuturor că se simte bine în pielea ei și atunci când este aranjată, dar și atunci când nu este prea „retușată”, adică naturală și fără filtre. Cântăreața este foarte asumată în ceea ce privește imaginea ei, așa că nu se sfiește deloc să apară pe Instagram așa cum o vede doar iubitul ei acasă. Ba chiar se simte autentică!

„Sunt un amestec de momente și clipe neretușate și asta mă face autentică. Zic Da evoluției, îmbrățișez și schimbările de bun gust, dar pot să zic și un mare Nu atunci când nu mă regăsesc sau acea schimbare nu mă reprezintă sau nu mi-o doresc. Așa sunt EU. Și îmi place al naibii de mult cum și ce sunt!

Propun să ne acceptăm frumusețea așa cum este ea, să lucrăm zi de zi pentru a îmbunătăți ce se poate, pentru a deveni în fiecare zi o versiune mai bună decât cea de ieri, să ne iubim mai mult pe noi pentru a putea oferi iubire necondiționată și celor din jurul nostru!", a mărturisit Francisca, artista care își acceptă frumusețea în toate modurile posibile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net