Ea gătește topless pentru a convinge bărbații să mănânce sănătos VIDEO

Ultima actualizare:

    Bucătăreasa topless a reușit ceea ce și-a propus: majoritatea fanilor ei sunt bărbațicaptură: YouTube
Bucătăreasa topless a reușit ceea ce și-a propus: majoritatea fanilor ei sunt bărbațicaptură: YouTube

O femeie din Argentina a gsit o modalitate ingenioasă să-i determine pe bărbați să se uite la show-urile ei de gătit și să învețe să-și prepare singuri mâncare sănătoasă.

Deși talentul de bucătari le este recunoscut, bărbații sunt reticenți să-și prepare singuri mâncarea, așa că de multe ori apelează la varianta ușoară și rapidă: fast-food-ul, scrie mirror.co.uk. Jen, o bucătărească de 24 de ani din Argentina, a găsit o modalitate de a convinge bărbații să-și pună șorturile și să se apuce de treabă: gătește aproape dezbrăcată.

Își acoperă sânii cu mâncare

"Am un amic care nu voia să mănânce decât fast-food. Este o problemă specific bărbaților. Dar vreau să le arăt că gătitul este distractiv și vreau să încurajez bărbații să învețe să gătească", a mărturisit ea.

Jen își acoperă sânii cu diverse alimente pentru a nu încălca regulile de nuditate impuse de YoTube. Ea oferă rețete simple și rapide, care pot fi preluate de orice amator în bucătărie. "Primul videoclip l-am filmat în casa unei prietene, fiindcă avea o bucătărie foarte frumoasă și multă mâncare. A fost foarte distractiv", a mai spus tânăra argentiniancă.

Bucătăreasa topless a început să ia în considerare o carieră de prezentatoare tv, după ce a atras numeroși fani pe YouTube și a ajuns cunoscută în industria culinară.

image
image
image
image
image
image
Dubai, din Emiratele Arabe Unite, votat în clasamentul celor mai sănătoase oraşe jpeg
Vladimir Putin si Kim Jong Un FOTO Profimedia jpg
IMG 2641 jpg
Băile Herculane Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
1 cuplu cu pusculita 1680613060 jpg jpeg
Dunărea  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
elevi romani scoala spania unsplash jpg
lidl jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net