«Îmi punea băiatul să înfigă ace în păpuşi de cârpă»

Ultima actualizare:

    Anamaria spune că  Anthony pleca, de fiecare dată, plângând la tatăl său care îl agresaFoto: arhiva personală
Anamaria spune că Anthony pleca, de fiecare dată, plângând la tatăl său care îl agresaFoto: arhiva personală

După cele opt zile petrecute în arest, fiind acuzată că şi-a scăpat copilul de un tată agresiv, Anamaria Nedelcu face dezvăluiri despre obiceiurile acestuia. Rafael Maximo Munoz Sierra, membru al unei secte, îl punea pe Anthony să participe la ritualuri dubioase.

În 10 mai, Anamaria Nedelcu (43 de ani) va afla dacă va fi extrădată în Canada, ţara care o acuză că şi-a răpit propriul copil. Un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti chiar a arestat-o, acuzând-o şi de sechestrarea copilului. Între timp, în România, a venit şi tatăl băiatului, canadianul de origine dominicană, Rafael Maximo Munoz Sierra (45 de ani), pentru a-l lua pe Anthony în Canada.


    Rafael Maximo Munoz Sierra
Rafael Maximo Munoz Sierra

„A venit pe banii ambasadei, pentru că el nu munceşte şi spune că nu pleacă până nu-mi ia copilul”, ne-a declarat Anamaria Nedelcu. În urmă cu doi ani, românca şi-a adus copiii în ţară, pe Anthony (6 ani) şi pe surioara lui mai mică (4 ani). Şi asta, pentru ca băieţelul să scape de agresiunile tatălui. Micuţul era  terorizat de faptul că trebuia să stea cu tatăl său.

„Îl bătea. Pe 1 ianuarie 2013, Anthony s-a întors de la tatăl lui cu o vânătaie la ochi. Mi-a spus că tatăl său s-a supărat pe el şi l-a lovit, dar că, apoi, şi-a cerut iertare şi l-a rugat să spună că s-a lovit singur”, povesteşte Anamaria. Anthony i-a mai mărturisit mamei că, atunci „când nu era cuminte”, tatăl lui „îl băga în cămară şi îl ţinea în întuneric”.

„Mai mult, Sierra face parte din cultul Santeria şi participă la tot felul de ritualuri în care sunt ucise animale. Anthony mi-a povestit că îl punea şi pe el să înfigă ace în păpuşi de cârpă, îl punea să se roage la idolii lui şi să aprindă lumânări”, a adăugat femeia. Ea ne-a mai spus că, în timpul unei nopţi, el a lăsat în dreptul uşii ei o pasăre omorâtă în stil Santeria. „Eram însărcinată cu fetiţa în şapte luni. Probabil că a vrut să-mi provoace un şoc psihologic”, a mai spus Anamaria.

Click! spune

Cultul Santeria („cultul sfinţilor”) este o religie păgână ce cuprinde peste 600 de zeităţi diferite şi o divinitate supremă numită Olorun. Membrii cultului îşi folosesc copiii în ceremonii. Li se cere să ia sângele animalului abia ucis. De asemenea, li se induce o stare de transă la fel ca şi adulţilor,  li se cere să sacrifice animale şi confecţionează păpuşi în care introduc ace, în scopul de a produce suferinţă unor persoane.

«Sierra pune în pericol fizic şi psihic minorul»

Rafael Maximo Munoz Sierra
Rafael Maximo Munoz Sierra

Prof. Tudorel Butoi, expert în psihologie clinică judiciară, a efectuat, la cererea avocaţilor Anamariei Nedelcu, un raport de expertiză. Iată ce spune specialistul la concluzii!

„Profilul psihologic atitudinal-psihocomportamental al tatălui, Sierra Munoz Maximo Rafael, este fără tăgadă un profil psihologic criminogen, potenţial (apt şi manifest demonstrat) pentru a pune în pericol fizic şi psihic minorul, Anthony Kyle Sierra Nedelcu. Punctual, se identifică: comportamentele violente – mediul traumatizant în care se dezvoltă relaţia minorului cu tatăl; comportamentele neglijente – lipsa de supraveghere a minorului de către tată; împrejurările de risc medical-educaţional favorizate de comportamentele tatălui faţă de minor; împrejurări de asocializare – marasm (n.r. decădere) economic, neglijare emoţională, abuz sexual; victimo-traumă emoţională – elemente invadante (...) sadice induse minorului de către tată prin practica Santeria”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net