Au încercat să-și vândă bebelușul pentru 1.000 dolari și 6 sticle de bere. Cum a aflat poliția

Un cuplu din SUA a fost arestat, după ce a încercat să-și vândă bebelușul, de numai două luni, pe 1.000 de dolari și pe 6 sticle de bere. Cuplul a fost acuzat că a pus în pericol bunăstarea unui minor și riscă pedeapsa cu închisoarea. Nu a fost singurul caz de acest gen. În trecut, o mamă din Huedin a vrut să-și vândă copilul, unui bărbat de 54 de ani, pentru suma de 15.000 de lei. 

Bebelușul de 2 luni a fost scos la vânzare Foto: Shutterstock
Bebelușul de 2 luni a fost scos la vânzare Foto: Shutterstock

1.000 dolari și 6 sticle de bere în schimbul copilului 

Darien Urban, în vârstă de 21 de ani, și Shalene Ehlers, în vârstă de 20 de ani au fost arestaţi sub acuzaţiile de punere în pericol a bunăstării unui minor și de tentativă de acceptare a contraprestației pentru renunțarea la un minor.

Pe 21 septembrie, poliţia a primit un telefon, care iniţial a fost anonim, prin care "cumpărătorul" anunţa că a fost abordat de cei doi care i-au cerut 1.000 de dolari şi 6 sticle de bere în schimbul copilului.

Bebelușul avea nevoie de îngrijiri medicale

În documentele poliţiei, "cumpărătorul" apare cu numele de Cody Martin. Acesta a primit şi o scrisoare din partea celor doi. „Eu, Darien Urban și Shalene Ehlers, îi cedăm lui Cody Nathaniel Martin drepturile asupra băiețelului nostru pentru suma de 1.000 de dolari pe 21 septembrie 2024. După semnarea acestui document, nu va mai exista nicio cale de a vă răzgândi și de a nu ne mai contacta niciodată", se arată în acel document.

După primirea acestei scrisori, Cody Martin a fost de acord să se întâlnească cu Urban şi Ehlers, dar a chemat cu el şi un prieten care a filmat totul. Apoi, a anunţat poliţia. Când i s-a cerut să prezinte dovezi, Martin a oferit autorităţilor scrisoarea primită şi înregistrarea video. Martin a mai precizat şi că bebeluşul are nevoie de îngrijiri medicale.

Darien Urban și Shalene Ehlers au fost arestaţi în primă instanţă şi li s-a stabilit o cauţiune de 50.000 de dolari. Potrivit unor surse, Urban ar fi fost eliberat la scurt timp, în timp ce Ehlers a rămas în arest.

Caz asemănător în Cluj 

Un caz şocant s-a petrecut și în Huedin, judeţul Cluj. O tânără de 20 de ani a fost acuzată de procurorii DIICOT că a încercat să îşi vândă copilul unui bărbat de 54 de ani, cu suma de 15.000 de lei. 

Pentru a da o aparenţă de legalitate, spun anchetatorii, cei doi ar fi mers chiar şi la Oficiul de Stare Civilă, unde tânăra mamă ar fi declarat că bărbatul este tatăl biologic al copilului. Fata trebuia să primească banii în două transe de la individul de 54 de ani, respectiv 1.000 de euro la eliberarea certificatului de naştere, iar restul în momentul în care copilul urma să împlinească un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
klaus iohannis epa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net