El este tânărul care cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. Povestea lui a impresionat mii de oameni: „Jos pălăria”

Un tânăr din Pitești este dovada vie că dragostea pentru animale este un lucru prețios și că există suflete care sunt dispuse să facă mari sacrificii pentru a-și salva cel mai bun prieten. El cântă în stradă și așteaptă ca trecătorii să îi doneze atât cât pot pentru a putea să își opereze câinele.

Tânărul care cântă la saxofon pentru a-și salva câinele / Foto: Colaj captură video
Tânărul care cântă la saxofon pentru a-și salva câinele / Foto: Colaj captură video

Tânărul care cântă la saxofon în centrul Piteștiului a impresionat mii de oameni. Trecătorii l-au filmat și au publicat filmulețul pe rețelele de socializare, acolo unde a devenit viral în cel mai scurt timp. Alături de el se află un câine blând, care stă așezat pe o pătură și așteaptă ca cei din jur să îi sară în ajutor. Se pare că băiatul are nevoie să strângă o anumită sumă de bani pentru a-și opera cel mai bun prieten. Dornic să își salveze animalul, acesta încearcă prin toate mijloacele posibile să adune banii pentru intervenție.

Internauții, impresionați de tânărul care cântă pentru a-și salva câinele

Cântă la saxofon și îl are alături pe cel căruia vrea să îi salveze viața, lucru care a emoționat miile de români din mediul online. În comentarii, oamenii se întreabă unde îl pot găsi pe băiat și de ce sumă are nevoie pentru cățel. O mulțime de mâini și suflete sunt gata să ajute, cel puțin asta deducem din reacțiile utilizatorilor, care au rămas uimiți de gestul tânărului din Pitești. 

„Jos pălăria pentru acest domn!”/ „Dacă îl cunoaște cineva....îl ajut cu mare drag”/ Doamne ajută să vindece câinele”/ „Numai cine a crescut un animăluț știe ce e în stare să facă pentru el”/ „Acest băiat nu fură sau bagă mâna în buzunar, el cântă pentru animăluțul său”/ „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”

„Bravo tinere, în sfârșit un om care a înțeles diferența dintre un om și un câine”/ „Impresionant, de unde e băiatul, vreau să îl ajut?”/ Are vreun cont unde putem dona? M-a făcut să plâng”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la filmulețul publicat pe TikTok. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
klaus iohannis epa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net