"Merg la munte cu prietenii cu banii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Dan Cornel Florea a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA
Dan Cornel Florea a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA

Dan Cornel Florea (26 de ani) aştepta de mult timp o vacanţă, iar Click! i-a împlinit visul. Ialomiţeanul va cheltui cei 1.000 de lei câştigaţi la Click!MANIA la munte, împreună cu cei dragi, fiindcă norocul i-a surâs la cel mai tare concurs din presa românească.

„Abia aşteptam să plec. Programasem o ieşire la munte pentru luna viitoare. Acum am şi bani de cheltuit. Mă bucur că am tras lozul câştigător”, ne-a spus tânărul din comuna Jilavele, care a mărturisit că citeşte Click! în fiecare zi. El crede că ziarul nostru e cel mai bun de pe piaţă la ora actuală şi speră că va rămâne aşa şi de acum înainte. „Mulţumesc pentru premiu! O să vă trimit poze de la munte”, ne-a spus, râzând, tânărul. Mai avem mii de premii pentru tine, aşa că nu rata nici un număr din ziarul tău preferat. Poţi câştiga o super-maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane performante, seturi de vase de bucătărie şi multe alte surprize. În plus, mai sunt în joc sute de mii de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx.

Câștigă și tu cu lozul bonus!

Luni, ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. De două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super-maşină Hyundai i20,  lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse utile. Astfel, de acum, în fiecare zi de luni veţi găsi pe prima pagină a ziarului preferat două lozuri. Luni, 6 iulie, Petruţa Mireanu a câștigat 5.000 de lei cu lozul bonus de la Click!MANIA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net