Filmul de pe Netflix care este o adevărată capodoperă cinematografică. Doi actori excepționali fac parte din distribuție

Keanu Reeves este unul dintre cei mai versatili și îndrăgiți actori de la Hollywood, iar toate filmele în care apare sunt extrem de apreciate. De altfel, o peliculă de pe platforma de streaming Netflix, în care joacă un personaj puternic, este extrem de iubită și în România. Din distribuție fac parte și alți actori celebri: Hugh Laurie, Forest Whitaker, Chris Evans și Terry Crews.

Filmul de pe Netflix în care Keanu Reeves joacă un personaj puternic / foto: colaj Click!
Filmul de pe Netflix în care Keanu Reeves joacă un personaj puternic / foto: colaj Click!

Filmul cu Keanu Reeves foarte apreciat și în România și care este o adevărată capodoperă cinematografică este „Street Kings” („Stăpânii străzilor” n.r). Lansată în anul 2008 și regizată de David Ayer, scenariile inițiale fiind scrise de James Ellroy, la sfârșitul anilor 1990, sub titlul „The Night Watchman”, pelicula a cucerit imediat publicul. De asemenea, Hugh Laurie, Forest Whitaker, Chris Evans și Terry Crews fac parte din distribuție. Oamenii îl pot urmări și pe rapper-ul american Common, pe numele real Lonnie Rashid Lynn, Jr., și artistul The Game.

În „Street Kings”, Keanu Reeves interpretează rolul detectivului Tom Ludlow, un polițist sub acoperire, profund afectat de moartea soției lui. După ce este implicat în uciderea unui coleg polițist, vrând răspunsuri, trebuie să se confrunte cu unii dintre cei mai periculoși oameni din oraș, unii chiar din interiorul forțelor de ordine, ca să-și reabiliteze numele.

Prin urmare, este vorba de corupția care există în rândul oamenilor legii din Statele Unite ale Americii, iar Tom Ludlow este genul de ofițer care obține rezultate, chiar dacă asta înseamnă să încalce regulile. Prin portretizarea lui Ludlow de către Reeves, filmul ridică întrebări pertinente despre moralitate, dreptate și răscumpărare într-o lume în care binele și răul sunt adesea imposibil de distins.

„Street Kings” („Stăpânii străzilor”) este o dramă polițistă dură, care oferă o doză bună de acțiune și câteva interpretări solide, în special din partea celebrului actor de la Hollywood. Așadar, dacă ești fan al filmelor de acțiune, dar îți plac și cele în care apare Keanu Reeves, poți urmări pelicula pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net