Filmul vechi care a cucerit topul Netflix în iunie 2024. E perfect pentru o seară încinsă, are un actor de Oscar, dar și o vedetă iubită de milioane de femei

Ultima actualizare:

Iubitorii de filme se pot bucura de o producție de zile mari, un film vechi de ani de zile, dar care a rupt topurile Netflix în luna iunie a acestui an. Este un prilej pentru cinefilii care doresc să vizioneze un thriller de acțiune. 

Netflix / foto: Pixabay
Netflix / foto: Pixabay

Filmul de pe Netflix spune povestea unui tânăr agent CIA care este însărcinat să aibă grijă de un fugar într-o casă conspirativă. Într-un moment în care casa conspirativă este atacată, agentul este nevoit să fugă împreună cu persoana pe care o are în grija sa. 

„Safe House”, filmul vechi care a ajuns în top 5 pe Netflix

Producția a debutat recent în România și deja se află în top 5 pe Netflix. Filmul „Safe House” nu este deloc străin românilor, care cu ani în urmă îl urmăreau cu nerăbdare. 

Acum au ocazia să îl revadă pe platforma de streaming Netflix și să se bucure de o aventură marca regizorului suedez Daniel Espinosa, cu Denzel Washington și Ryan Reynolds în rolurile principale, este un joc de-a șoarecele și pisica de două ore, cu câteva pauze scurte pentru a-și trage sufletul.

Filmul „Safe House” / foto: Netflix
Filmul „Safe House” / foto: Netflix

Scenariul lui David Guggenheim, în filmul „Safe House”, este următorul: un agent CIA extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), renegat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, care deține informații pe care unii dintre membrii bandei de la Washington, D.C. nu le-ar dori, așa că totul se rezumă la neobrăzarea lor împotriva ingeniozității lui. 

Nu se află de unul singur în casa conspirativă, căci i-a fost plasat în subordine un agent începător, cu care devine partener - Matt Weston (Reynolds). 

Când casa conspirativă în care cei doi agenți se află este atacată de mercenari, ei reușesc să scape, însă trebuie să se alieze pentru a-i descoperi pe cei care i-au dorit morți. 

Lucrurile se schimbă la scurt timp de la incident, astfel că cei doi agenți se văd nevoiți să găsească o altă casă conspirativă pentru a se putea refugia. Matt începe să își dea seama că Tobin nu este un infractor oarecare. Dimpotrivă, activitățile sale din ultimii ani și secretele pe care le deține l-au făcut să devină unul dintre ceo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net