Serialul de pe Netflix plin de mister care i-a înnebunit pe români. Nu tei vei plictisi nicio clipă, iar finalul te va lăsa fără cuvinte

În ultimii ani, serialele spaniole au cucerit publicul român. După succesul înregistrat de „La Casa de Papel” și „Elite”, se pare că încă o producție face furori acum pe platforma de streaming Netflix. Deși a fost lansat în urmă cu câțiva ani, în 2021, serialul compus din doar 8 episoade a dominat o bună perioadă topurile Netflix. Este acel serial de care ai nevoie dacă vrei să fii în suspans, iar finalul te va lăsa fără cuvinte.

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români / foto: Shutterstock
Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români / foto: Shutterstock

Serialul despre care vom vorbi astăzi a fost lansat în anul 2021, dar și acum îi cucerește pe cei care aleg să se uite. Întreaga poveste este prezentată în doar 8 episoade, iar finalul este unul care te va lăsa fără cuvinte. Este vorba despre serialul „El inocente” (,,Nevinovat” n.r), care se bazează pe romanul „The Innocent” scris de Harlan Coben și spune povestea lui Mateo (jucat de un iubit și cunoscut actor spaniol: Mario Casas), un tânăr care este acuzat de crimă și care își petrece o mare parte din viață în închisoare.

După ce este eliberat, acesta devine avocat și își întemeiază o familie. Însă, viața sa este din nou dată peste cap în momentul în care primește un apel telefonic, iar soția sa Olivia este plecată de acasă.

„Nevinovat” poate fi urmărit pe Netflix

Cineva îi promite dragoste și fericire, dar cade într-o capcană din care greu va scăpa. Va reuși să-și dovedească vinovăția? Asta dacă este într-adevăr vinovat pentru crima de atunci sau pur și simplu a fost la momentul nepotrivit în acel loc. Ce s-a întâmplat cu soția lui? Îl prinde pe adevăratul criminal? 

Ei bine, dacă vrei să afli, poți urmări serialul „Nevinovat pe platforma de streaming Netflix. Deși are doar 8 episoade, fiecare durează în jur de o oră, te va ține lipit de televizor, deoarece întreaga poveste este plină de mister și suspans. Bineînțeles, nu este atât de vizionat doar pentru că este vorba despre o crimă, dar și că serialul este o poveste psihologică, așa că fii pregătit să-ți pui mintea la încercare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net