Filmul care face furori pe Netflix. Are o poveste plină de suspans și a captat imediat atenția abonaților

În urmă cu câteva zile, pe platforma de streaming Netflix a fost lansat un film care i-a cucerit imediat pe abonați. Doar trailerul peliculei a fost vizionat de 2.6 milioane de ori pe YouTube. De asemenea, se află în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming, ajungând pe primele poziții în preferințele românilor. Este vorba despre „Sub Paris” („Sous la Seine” sau „Under Paris”).

„Sub Paris”, noul film cu rechini face furori pe Netflix / foto: arhiva Click!
„Sub Paris”, noul film cu rechini face furori pe Netflix / foto: arhiva Click!

„Sub Paris” (cunoscut și sub numele de „Sous la Seine” sau „Under Paris”), regizat de talentatul Xavier Gens, cunoscut pentru lucrări anterioare precum „Gangs of London”, „Hitman” și „Lupin”, a fost lansat pe platforma de streaming Netflix în urmă cu câteva zile și a ajuns rapid pe primele locuri în preferințele românilor. Pelicula îi are în distribuție pe Bérénice Béjo, Nassim Lyes și Léa Léviant.

Acțiunea filmului se desfășoară în timpul unui eveniment din cadrul Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris. Până să ajungem aici, Sophia, un om de știință de top, trece printr- o experiență dureroasă atunci când pleacă cu echipa sa în căutarea lui Lilith, un rechin uriaş, de 8 metri lungime.

De fapt, acesta era mai mic, însă apele poluate au jucat un rol imens în dezvoltarea sa rapidă. Cercetătoarea își pierde din păcate echipa și iubitul, căci Lilith nu mai este rechinul pe care ea și-l amintește.

„Sub Paris” poate fi urmărit pe Netflix

Întorcându-ne în Franța, Sophia află de la Mika, o tânără ecologistă, că un rechin de mari dimensiuni înoată în apele fluviului. Amintindu-i de povestea dureroasă din trecut, Sophia trebuie să treacă peste și să acționeze rapid pentru a salva cât mai multe vieți.

Ea face echipă cu Adil, comandantul poliției fluviale, și se străduiesc împreună să găsească rapid o modalitate de a captura rechinul masiv pe cale să transforme râul Sena într-o amenințare teribilă, mai ales că, ajungem unde am menționat la început, primarul orașului refuză să ia măsuri, căci este prea preocupat de banii și desfășurarea Campionatulului Mondial de Triatlon, din cadrul Jocurilor Olimpice.

Oare reușesc să-l prindă? Îi salvează pe cei care iau parte la eveniment? Ce se întâmplă cu Jocurile Olimpice? Ei bine, dacă vrei să afli, poți urmări filmul „Sub Paris” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net