Filmul de groază de pe Netflix care te va înspăimânta total! Trebuie să ai sânge rece pentru a-l urmări

Filmul de groază care te va înspăimânta total! Trebuie să ai sânge rece să îl poți vedea! Regizat de Paco Plaza, „Sister Death” (Sora Moarte) de la Netflix este un prequel al filmului Veronica, un succes de răsunet din 2017. Filmul spune povestea ciudatei Sora Narcisa (interpretată la bătrânețe de Consuelo Trujillo și în tinerețe de Aria Bedmar), care apare inițial în Veronica ca o prezență amenințătoare supranumită „Sora Moarte". În filmul original, Sora Moarte, o femeie bătrână și oarbă, este o prezență care îi oferă câteva sfaturi înfiorătoare studentei Veronica (Sandra Escacena) după ce aceasta trezește o grămadă de spirite rele în timpul unui joc cu o tablă Ouija. În această nouă producție, aflăm despre trecutul înfricoșătoarei călugărițe și despre primul ei contact cu lumea spiritelor.

Filmul de groază care te va înspăimânta total!
Filmul de groază care te va înspăimânta total!

Filmul de groază care te va înspăimânta total!

Povestea măicuței începe în 1939, în ultimele clipe ale Războiului Civil Spaniol, care va da naștere dictaturii lui Francisco Franco. Într-un sat rural, o copilă pe nume Narcisa are viziuni cu Sfânta Maria, mama lui Iisus, care îi conferă titlul de "Fata sfântă din Peroblasco".

10 ani mai târziu, o regăsim pe Narcisa, acum ca tânără novice care se alătură unei mănăstiri care servește și ca școală pentru tinere fete sărace.

Noul cămin al Narcisei o primește cu brațele deschise, iar Maica Superioară (Luisa Merelas) remarcă faptul că sunt norocoși că Sfânta Fetiță își va rosti ultimele jurăminte printre ei. Cu toate acestea, nu știu că Narcisa se confruntă cu o criză de credință și are probleme în a crede că ceea ce a văzut în copilărie a fost într-adevăr o manifestare a Fecioarei Maria.

Noi îndoieli apar în sufletul Narcisei cu privire la credința ei, pe măsură ce își dă seama că mănăstirea ascunde ceva. În camera ei, ea găsește o fotografie a unei călugărițe moarte, sora Socorro (Almudena Amor), care pare să declanșeze căderea unui scaun la pământ ori de câte ori se uită la ea. Pe pereți apar desene ciudate, incomplete, ale unui spânzurat, iar bilele apar de nicăieri, ca și cum ar invita-o pe sora Narcisa să se joace. Mai mult, tânăra călugăriță este ținută trează noaptea de bătăi în ușă și, de câte ori reușește să doarmă, este chinuită de coșmaruri îngrozitoare. 

Celelalte călugărițe par complet nepăsătoare la ceea ce se întâmplă, deși comportamentul lor indică adesea că ceva nu este în regulă. Cu toate acestea, fetele pe care Narcisa le învață au o explicație pentru fenomenele ciudate de la mănăstire. Potrivit acestora, locul este bântuit de spiritul unei fete de vârsta lor, un spirit care are puterea de a-ți revendica viața dacă îți scrie numele și la ale cărui jocuri nu ar trebui să iei parte decât dacă îți dorești moartea. De acolo lucrurile iau o turnură groaznică, iar Narcisa descoperă secretul cumplit pe care îl ascunde mănăstirea. De aici vă lăsăm pe voi să aflați mai multe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net