Este cel mai popular film al momentului, pe Netflix! În rolul principal, un actor îndrăgit

Ultima actualizare:

Deși s-a lansat recent, chiar la finalul lunii mai, pelicula „Atlas” deja a reușit să ajungă pe primul loc în topul preferințelor din țara noastră, atunci când vine vorba despre producțiile Netflix. Iar în distribuție vom putea observa nume sonore, cum ar fi Jennifer Lopez și Mark Strong!

Noua peliculă din catalogul Netflix a reușit să devină foarte populară printre români, în ciuda faptului că s-a lansat foarte recent, pe 24 mai. În acest film plin de acțiune și suspans, personajul interpretat de Jennifer Lopez trebuie să își unească forțele cu o Inteligență Artificală, pentru a putea împiedica un robot care dorea să distrugă omenirea.

„Atlas” îl are la cârmă pe regizorul Brad Peyton, care nu s-a sfiit din a adapta diferite elemente science-fiction din mai multe filme și jocuri video, pentru a oferi un adevărat spectacol vizual în „Atlas”. Fanii peliculei chiar spun că aceasta le amintește de filmele de acțiune ale anilor ’90, pe care foarte mulți dintre noi continuă să le aprecieze și astăzi.

„Atlas” a ajuns pe locul 1 în țara noastră

Acțiunea filmului are loc în anul 2071, când omenirea deja a fost decimată în timpul unei revolte a Inteligenței Artificale, orchestrate de robotul Harlan (interpretat de Simu Liu). În cele din urmă, Harlan fuge pe planeta GR-39, din Galaxia Andromeda, însă trecutul lui era strâns legat de Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), care va face parte dintr-o misiune trimisă pe planeta îndepărtată cu scopul de a ucide robotul.

Pentru a supraviețui, Atlas va fi nevoită să își pună tot mai multă încredere în Inteligența Artificală din interfața costumului ei de luptă. Iar dacă misiunea va eșua, există riscul ca Harlan să se întoarcă pe Pământ, pentru a încerca din nou să distrugă omenirea.

Din distribuția peliculei mai fac parte și alte nume importante, cum ar fi Mark Strong, Lara Parilla, cât și Sterling K. Brown. Filmul durează doar două ore, iar cei care doresc să vadă un sci-fi clasic, bun, pot viziona pelicula oricând, pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net