Bobiță, de o săptămână pe primul loc pe Netflix. Show-ul de stand-up comedy al lui Mihai Bobonete este foarte apreciat de români

Săptămâna trecută, pe data de 29 mai, pe platforma de streaming Netflix a fost lansat un show de stand-up al comediantului Mihai Bobonete, cunoscutul Bobiță din „Las Fierbinți”. De atunci, producția este pe primul loc în preferinţele românilor.

Show-ul lui Bobonete, de o săptămână pe primul loc pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay
Show-ul lui Bobonete, de o săptămână pe primul loc pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay

„Mihai Bobonete - Back in business” este producția cu care platforma de streaming Netflix a dat lovitura! De când a fost lansat show-ul de stand-ul comedy al lui Bobiță, rolul actorului în „Las Fierbinți”, apreciat de sute de persoane, se află pe primul loc în top 10 seriale.

Prin urmare, fanii care nu au apucat încă să meargă la show-ul său, mai ales că biletele se vând ca pâinea caldă, sau cei care nu sunt în țară pentru a merge la spectacole, producția este disponibilă pe platforma de streaming Netflix! Și cum a intrat pe prima poziţie în topul celor mai populare titluri de pe Netflix România, încă din prima zi în care show-ul a fost adăugat pe platforma de streaming, cu siguranță merită vizionat.

„Mihai Bobonete - Back in business” poate fi vizionat pe Netflix

Spectacolul „Mihai Bobonete - Back in business” a avut loc la Sala Palatului, pe 29 mai 2024, iar subiectul show-ului de stand-up comedy a fost perioada pandemiei, un moment în care întreaga lume a experimentat numeroase schimbări. Acestea au fost abordate de către comediant cu mult umor, în încercarea de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor.

De asemenea, extrem de așteptată de abonați a fost și comedia „Complotul bonelor”, lansată pe 22 mai. Rolurile principale sunt interpretate de Cristi Iacob și Anamaria Prodan. Un alt film care a atras atenția abonaților luna trecută este „Tati part-time” cu Eva Măruţă și Alex Bogdan în rolurile principale. Producția a făcut valuri atât în cinematografe, cât și pe platforma de streaming.

Așadar, dacă vrei să te uiți la o comedie care îți va aduce cu siguranță un zâmbet pe buze, sau la un show de stand-up comedy la care vei râde cu lacrimi, producțiile pot fi urmărite pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net