Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români. Are o notă foarte bună pe IMDB, iar un actor legendar are rolul principal

Cu toate că a fost lansat în anul 2015, un film regizat de Ridley Scott și bazat pe romanul omonim al lui Andy Weir, cu Matt Damon în rolul principal, i-a cucerit pe români și este una dintre cele mai iubite producții de pe platforma de streaming Netflix.

Filmul de pe Netflix care face furori în România / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care face furori în România / foto: Pixabay

Matt Damon, cunoscut mai ales pentru rolul din filmul „Good Will Hunting” (1997), are rolul principal în pelicula apărută în anul 2015. Cu o combinație de aventură spațială și dramă umană, filmul de pe platforma de streaming Netflix „The Martian” („Marțianul” n.r), regizat de Ridley Scott și bazat pe romanul omonim al lui Andy Weir, are o notă excelentă pe IMDB, 8 din 10, și a ajuns să fie foarte apreciat și în România.

Producția îl prezintă pe astronautul Mark Watney (interpretat de Matt Damon), care este lăsat în urmă pe Marte, după ce echipa sa crede că a murit într-o furtună puternică. Însă, astronautul supraviețuiește, dar realizează că este singur, fără provizii suficiente. Astfel, pelicula explorează lupta lui Watney pentru supraviețuire pe o planetă ostilă, unde este nevoit să-și folosească inteligența și resursele limitate pentru a-și prelungi existența și a comunica cu NASA pentru a-i informa pe cei de pe Pământ de situația lui.

„Marțianul” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflx

Bineînțeles, cei de pe Pământ nu știu că astronautul este în viață, însă, atunci când află, NASA și echipa internațională de oameni de știință încearcă să găsească o metodă prin care să-l aducă acasă. Pe lângă povestea impresionantă a lui Watney, care scoate în evidență nu doar un astronaut cu abilități tehnice impresionante, ci și un individ plin de umor, determinare și spirit de echipă, filmul de pe Netflix „The Martian” („Marțianul”) explorează și eforturile echipei de la NASA și ale altor astronauți pentru a-l salva pe colegul lor.

Producția a obținut în primele două săptămâni de proiecții în cinematografele americane încasări de 108.7 milioane de dolari și încasări de 227.8 de dolari pe plan mondial. Pentru cei care nu știu, filmul este o ecranizare a cărții cu același nume, scrisă de Andy Weir. „Marțianul” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net