Filmul de pe Netflix care a captivat milioane de oameni. E bazat pe fapte reale și te ține în suspans

Netflix este plin de nenumărate filme și seriale care i-au captivat pe români de-a lungul timpului. De data aceasta, platforma de streaming a reușit din nou să atragă atenția publicului cu o peliculă captivantă, care are o poveste bazată pe fapte reale ce te ține în suspans.

Filmul de pe Netflix care te cucerește din primele minute / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care te cucerește din primele minute / foto: Pixabay

Disponibil pe Netflix din 10 mai 2024, filmul spaniol care se află în Top 10 și care te cucerește din primele minute este „The Courier” („Curierul spaniol” nr.). Cu o poveste bazată pe fapte reale care te ține în suspans, îmbinată cu imagini autentice de știri pentru a sublinia realitatea infracțiunilor prezentate, pelicula are o durată de aproximativ o sută de minute.

Așadar, despre ce este vorba în producție? Povestea începe în Hong Kong, unde personajul principal, Iván Márquez (interpretat de Arón Piper), un tânăr ambițios din Vallecas, care își dorește mai mult de la viață decât să supraviețuiască de pe o zi pe alta, se află într-o situație complicată, pentru ca apoi să ne ducă înapoi în timp, pentru a ne dezvălui cum a ajuns acolo.

Pelicula „Curierul spaniol” poate fi vizionată pe Netflix

Urmărind ascensiunea lui Iván, filmul prezintă cum, ca valet la un club de golf de lux din Madrid, tănărul observă o oportunitate de a intra în cercurile puternice și o fructifică imediat, devenind curier belgian pentru o organizație internațională dedicată spălării de bani. Producția de pe Netflix oferă o lecție de istorie despre corupția și luptele economice severe pe care Spania le-a trăit din 1992 până în 2010. De asemenea, arată impactul trecerii din 2002 de la peseta la euro și modul în care această schimbare a afectat populația, în special tinerii care s-au simțit înșelați de propriul guvern și de oficialii aleși.

„Curierul spaniol” este o călătorie prin Europa, în mai multe orașe, precum Bruxelles, Geneva, Madrid și Marbella. Este o poveste despre corupție, despre oportunitățile care apar în vremuri haotice și despre cum unii oameni beneficiază de pe urma săracilor pentru a-și umple buzunarele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net