Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe abonați. Producția a primit mai multe nominalizări la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA

Ultima actualizare:

O nouă producție excelentă i-a cucerit pe abonații Netflix! Filmul, lansat în anul 2019, care are mai multe nominalizări atât la Globurile de Aur, cât la Premiile BAFTA, are o poveste uimitoare din care se pot trage multe lecții. De asemenea, actori renumiți fac parte din distribuție, precum Scarlett Johansson, Adam Driver, Alan Alda și Ray Liotta.

Filmul care i-a cucerit instant pe abonații Netflix / foto: Shutterstock
Filmul care i-a cucerit instant pe abonații Netflix / foto: Shutterstock

Netflix i-a cucerit din nou pe utilizatori cu un film de excepție. Pelicula a primit nominalizări la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA. Deși știm deja că platforma de streaming nu încetează să surprindă și aduce de fiecare dată în atenția utilizatorilor producții remarcabile, acest film te trece prin toate stările și îți prezintă realitatea într-o manieră artistică. Din distribuție fac parte actori renumiți în întreaga lume, printre care se numără Scarlett Johansson, Adam Driver, Alan Alda și Ray Liotta.

Este vorba despre „Marriage Story” („Poveste despre căsnicie” n.r). Despre ce este vorba în producție? Filmul prezintă o familie care se confruntă cu fel de fel de evenimente. În centrul poveștii sunt Nicole și Charlie, care s-au cunoscut prin prisma locului de muncă, ambii activând în lumea teatrului și a filmului, s-au căsătorit, însă, după un timp, relația nu mai funcționează și decid să divorțeze.

„Marriage Story” poate fi vizionat pe platforma de streaming Netflix

Dar bineînțeles că lucrurile nu sunt atât de simple și situația devine complicată. Cu toate că ambii au fost de acord să nu apeleze la avocați, în momentul în care Nicole ajunge în Los Angeles și este influențată de o colegă de platou, angajează cea mai dură avocată ca să îi apere interesele. Lupta dintre cei doi devine din ce în ce mai aprinsă, căci nici Charlie nu se lasă mai prejos. Din nefericire, divorțul își pune amprenta asupra copilului pe care îl au împreună.

„Marriage Story” („Poveste despre căsnicie” n.r) a primit 6 nominalizări la Globurile de Aur și 5 nominalizări la Premiile BAFTA, iar criticii de film au avut doar cuvinte de laudă la adresa peliculei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
image
actualitate.net
image
actualitate.net