Lux și opulență, la Globurile de Aur 2024! Iată care au fost cele mai frumoase ținute

A fost ploaie de vedete la cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, în California. Este primul eveniment important al anului 2024, așa că divele de peste Ocean s-au întrecut în ținute extravagante. Culorile aprinse au dominat covorul roșu de la The Beverly Hilton!

Heidi Klum a întors toate privirile, la Globurile de Aur 2024

Heidi Klum, într-o rochie roșie la Globurile de Aur 2024
Heidi Klum a strălucit într-o rochie Sophie Couture, la Globurile de Aur 2024 (Foto: GettyImages)

Heidi Klum (50 de ani) este o obișnuită a listei cu cel mai bine îmbrăcate celebrități, la orice eveniment participă. Manechinul german a strălucit într-o rochie voluminoasă tip prințesă, de culoare roșie, semnată de casa de modă Sophie Couture. Decolteul generos a fost vedeta acestei ținute, însă a atras atenția și despicătura curajoasă din zona fustei. Pentru ca outfitul să fie complet, Heidi a purtat și o pereche de pantofi roșii cu botul ascuțit, de la Christian Louboutin.

Margot Robbie a ales să fie „Barbie”

Margot Robbie, într-o rochie roz pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024
Margot Robbie a purtat o ținută de la Armani (Foto: GettyImages)

Margot Robbie (33 de ani) a venit îmbrăcată precum o veritabilă păpușă „Barbie”, la Globurile de Aur. Vedeta, care a fost nominalizată pentru Cea mai bună Actriță dintr-o comedie pentru rolul ei din filmul-fenomen „Barbie”,  a purtat o rochie strălucitoare de culoare roz fucsia, de la Giorgio Armani Privé, realizată special pentru ea. Ținuta a fost inspirată din Superstar Barbie, păpușa lansată de compania Mattel în 1977.

Jennifer Lopez, decolteu generos pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024

Jennifer Lopez, într-o rochie roz la Globurile de Aur 2024
Jennifer Lopez a ales o rochie de la Nicole + Felicia Couture (Foto: GettyImages)

Jennifer Lopez (54 de ani) a mizat și ea pe culoarea roz, însă o nuanță pală. Cântăreața și actrița de origine portoricană a atras toată atenția pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie tip sirenă fără bretele, cu o trenă lungă, semnată de Nicole + Felicia Couture. Pe deasupra, vedeta a purtat o pelerină asortată și ornată cu trandafiri uriași. Drept accesorii, J. Lo a ales cercei cu pietre prețioase de la Casa Boucheron, o poșetă tip clutch de la Judith Leiber și încălțări de la Christian Louboutin.

Taylor Swift și Skai Jackson, ținute cu paiete
Taylor Swift, într-o rochie verde cu paiete, la Globurile de Aur 2024
Taylor Swift a atras atenția într-o ținută Gucci (Foto: GettyImages)

Taylor Swift (34 de ani) a uimit într-o rochie strălucitoare din paiete, de culoare verde, semnată de casa de modă italiană Gucci, atunci când a pășit pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Vedeta americană a acesorizat ținuta cu bijuterii din argint cu diamante, iar părul și l-a coafat în bucle lejere. Eras Tour, filmul-concert al lui Taylor, a fost nominalizat la Globurile de Aur, însă nu a ieșit câștigător.

Skai Jackson, într-o rochie argintie cu paiete, la Globurile de Aur 2024
Skai Jackson a optat pentru o rochie Jenny Packham (Foto: GettyImages)

Skai Jackson (21 de ani) a arătat precum o zeiță, pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024. Actrița americană, cunoscut pentru rolul ei din serialul Disney „Tabăra cu peripeții”, a optat pentru o rochie argintie și strălucitoare, semnată de Jenny Packham, care i-a evidențiat silueta fără cusur.

Emily Blunt, într-o rochie transparentă
Emily Blunt, într-o rochie aurie, la Globurile de Aur 2024
Emily Blunt a avut o ținută aurie, semnată de Alexander McQueen (Foto: GettyImages)

Emily Blunt (40 de ani) a ales auriul, pentru Globurile de Aur 2024! Actrița britanică a fost o apariție de neuitat, într-o rochie transparentă, care i-a venit ca turnată. Ținuta vedetei, semnată de Alexander McQueen, a avut detalii aurii în partea de sus și un bust generos. Partea de jos a fost formată dintr-un voal simplu și transparent, care a lăsat la vedere picioarele zvelte ale celebrei blonde.

„Oppenheimer” , desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur 2024

Cillian Murphy și Robert Downey Jr au pozat cu trofeele primite la Globurile de Aur 2024
Cillian Murphy și Robert Downey Jr, cei mai buni actori (Foto: GettyImages)

Filmul  „Oppenheimer” a dominat cu brio premiile Globul de Aur 2024, iar comedia gotică „Poor Things” a luat fața superproducției „Barbie” de astă vară. „Oppenheimer”, o dramă istorică despre dezvoltarea bombei atomice, a obținut cinci distincții, inclusiv râvnitul premiu pentru Cel mai bun film-dramă și premii de interpretare pentru actorii Cillian Murphy și Robert Downey Jr. De asemenea, Christopher Nolan a câștigat primul său Glob de Aur pentru cel mai bun regizor pentru această peliculă. „Poor Things”, cu Emma Stone în rol principal, a câștigat premiul pentru Cel mai bun film muzical/comedie.

Filmul „Barbie” a plecat acasă cu  două premii, unul pentru cântecul „What Was I Made For” al lui Billie Eilish și al doilea pentru o nouă categorie numită realizare cinematografică și de box office, creată pentru filmele de mare audiență. De partea televiziunii, „Succession” a dominat seara Globurilor de Aur2024, premiile fiind acordate lui Kieran Culkin (Cel mai bun actor într-un serial dramă) şi Matthew Macfadyen (Cel mai bun actor în rol secundar).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net