Serialul genial de pe Netflix care a fost văzut deja de milioane de oameni din întreaga lume. A ajuns pe primul loc în România

Ultima actualizare:

Cu numai 6 episoade, acest serial de excepție a captivat atenția publicului din întreaga lume, iar în România deja a reușit să urce pe primul loc. „A Man in Full”, noua producție Netflix, este un serial plin de suspans, care ne va captiva încă de la primul episod!

Platforma de streaming Netflix dă lovitura din nou, de această dată cu serialul „A Man in Full”, bazat pe romanul lui Tom Wolfe, cu același nume și lansat în anul 1998. Serialul are nume sonore în distribuție, cum ar fi Jeff Daniels, Lucy Liu, Tom Pelphrey, Sarah Jones, cât și mulți alții! Lansat de curând, pe 2 mai, „A Man in Full” deja a devenit unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.

Producția spune povestea lui Charlie Croker, un afacerist de succes american, care cheltuie banii pe orice își dorește, fără să se uite la preț. Cu toate acestea, la scurt timp după ce împlinește vârsta de 60 de ani, stilul de viață lipsit de griji al lui Croker se lovește de o problemă uriașă: banca vine să își ceară înapoi împrumutul! Acum, Charlie Croker trebuie să plătească înapoi băncii suma de 800 de milioane de dolari!

Serialul care a captivat publicul din întreaga lume

Acum, Croker află că este, practic, falit, iar inamici mai vechi profită de situație pentru a scoate și ultimii bani pe care acesta îi mai are. Iar pe lângă problemele financiare pe care afaceristul le are, totul se petrece în timpul alegerilor pentru primărie, iar problemele lui Croker devin din ce în ce mai numeroase.

Serialul „A Man in Full” s-a lansat recent, pe 2 mai, iar în această scurtă perioadă, deja a reușit să captiveze atenția publicului din întreaga lume. Cei care își doresc să urmărească o poveste plină de suspans și intrigi cu siguranță că vor aprecia acest nou serial de pe Netlfix! Mai mult decât atât, cele șase episoade sunt destul de scurte, având mai puțin de o oră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net