Cele cinci trucuri care ne pot ajuta să trăim mai mult. Sfaturile unui medic celebru

Un medic dermatolog a dezvăluit oamenilor cinci trucuri simple care ne pot ajuta să trăim mai mult! De la purtarea ciorapilor compresivi și până la evitarea somniferelor, sfaturile expertului sunt foarte ușor de pus în practică!

Medicul dermatolog Charles Puza, care a studiat la instituții prestigioase precum Harvard și Duke, ne oferă cinci sfaturi simple care ne pot ajuta să trăim mai mult! Iar potrivit informațiilor de la adevarul.ro, primul lucru pe care îl putem face este să purtăm ciorapi compresivi!

„Literalmente, toată lumea ar trebui să poarte în mod regulat ciorapi compresivi”, spune medicul. Aceste șosete pun o presiune ușoară asupra picioarelor și gleznelor noastre, lucru ce poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin. Mai mult decât atât, acești ciorapi pot ajuta la reducerea la reducerea umflăturilor, a durerii, cât și la prevenirea cheagurilor de sânge.

Trucurile care ne pot ajuta să trăim mai mult

De asemenea, expertul ne mai spune că trebuie să renunțăm la somnifere fără prescripție medicală, deoarece pot crește riscul apariției demenței. „Îmi pare rău, dar trebuie să încetați să mai apelați la somnifere pentru că acestea cresc riscul de demență”, explică Puza.

Apoi, medicul dermatolog ne mai spune că ar trebui să folosim săptămânal pudră antifungică! Aceasta poate fi aplicată pe tălpi, între degetele de la picioare, în șosete, ori chiar și în pantofi! Acest produs va absorbi umezeala și va împiedica apariția ciupercilor. „Toată lumea ar trebui să folosească săptămânal acest produs în pantofi pentru a împiedica apariția ciupercilor la picioare”, spune medicul.

Mai departe, expertul ne spune că putem să creștem aportul de proteine, pe măsură ce înaintăm în vârstă. Iar pentru a face acest lucru putem introduce în dieta noastră mai mult năut, legume, carne de pește, legume, cât și multe alte produse!

În final, nu trebuie să uităm de suplimente precum uleiul de pește, care conține acizi grași omega-3, foarte utili pentru inima și creierul nostru. „Îmi place să recomand uleiul de pește pentru sănătatea inimii și vitamina D pentru oase sănătoase”, explica Charles Puza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net