Ce trebuie să pui în tochitură, ca să iasă ca la bunica acasă. Trucul știut doar de gospodinele de la țară, cu experiență

Bucătăria românească este plină de rețete delicioase, iar indiferent de regiunea țării din care venim, cu siguranță că putem numi o mulțime de preparate cu un gust incredibil, pe care le mâncăm încă din copilărie. Iar atunci când vine vorba despre tochitură, există câteva trucuri pe care trebuie să le știm, pentru a pregăti o mâncare perfectă!

Rețeta pentru o tochitură delicioasă
Rețeta pentru o tochitură delicioasă

Tochitura de porc este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din țara noastră, iar fiecare dintre noi am mâncat, măcar și o singură dată, o porție de tochitură. Iar atunci când ne dorim să o pregătim în propria bucătărie, există câteva trucuri pe care trebuie să le știm, pentru ca tochitura noastră să aibă un gust de vis! Iar cel mai important lucru este să folosim ingrediente de calitate și potrivite acestei rețete, cum ar fi fleica de porc.

Pentru a pregăti o tochitură de vis, tot ce ne trebuie este o linguriță de sare, un kilogram și jumătate de fleică de porc, puțin piper măcinat, o frunză de dafin, patru căței de usturoi, o ceapă albă, iar, dacă dorim, o linguriță de boia de ardei iute, ori dulce. Odată ce avem aceste ingrediente, vom putea pregăti o tochitură delicioasă, la fel precum cea pe care o făcea bunica noastră.

Cum putem pregăti o tochitură delicioasă

În primul rând, este important să tăiem fleica de porc în cuburi mai mari, pe care le vom pune într-un ceaun, ori într-o tigaie mai adâncă. Aici vom adăuga o linguriță de sare, puțin piper și o frunză de dafin, ruptă în bucăți mai mici. Totul va fi acoperit și lăsat pe foc vreme de 15 minute, până când carnea își schimbă culoarea.

Tochitura trebuie lăsată pe foc până când carnea este moale și bine făcută, iar odată ce este rumenită, putem adăuga bucătețelele de ficat, ori de cârnați. Odată ce totul este bine rumenit, putem adăuga ceapa și usturoiul, ambele tocate, cât și boiaua.

Din acest moment, tochitura ar mai trebui lăsată la foc vreme de încă 15 minute, până când totul este bine făcut! La final, putem pregăti și puțină momăligă, ne putem turna un pahar de vin, iar apoi ne putem bucura de o mâncare delicioasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu par vopsit alb jpg
Castraveţi muraţi în saramură  Crocanţi şi gustoşi! jpeg
1 ciorba de pui cu taitei de casa jpg jpeg
Laboratorul de tehnica dentata   Munca din spatele zambetului perfect jpg
horosocp vară jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Puncte negre jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net