Cine este Olga, presupusa iubită a lui CRBL. Artistul pare că a trecut peste divorț și e la un pas de a-și reface viața sentimentală

Ultima actualizare:

CRBL, surprins în compania unei alte femei. Și nu, nu este fosta soție, ci o tânără blondină în vârstă de 23 de ani, originară din Republica Moldova. Află din rândurile de mai jos detaliile picante ale acestei idile. 

CRBL / foto: Social media
CRBL / foto: Social media

Conform imaginilor și informațiilor puse la dispoziție de CanCan.ro, pare-se că CRBL a trecut cu brio peste fiecare provocare pe care a primit-o în ultima vreme. El și mama fetiței sale au decis să meargă pe drumuri separate, vestea divorțului fiind un adevărat șoc pentru toată lumea!

CRBL are o nouă iubită? A fost surprins în compania unei domnișoare 

Imaginile cu pricina pe care le puteți vedea AICI îl ilustrează pe cântăreț care se află alături de o tânără, presupusa lui iubită. Despre aceasta cunoaștem faptul că se numește Olga Guțanu, este finalistă la un concurs de Miss la Bușteni în anul 2022. 

Mai nou, pe lângă faptul că este fotomodel, Olga este și femeia care i-a furat inima lui CRBL. Cei doi și-au dat întâlnire marți seară și, după ce s-au plimbat vreme de câteva minute, aceștia s-au retras în Pantelimon, în apartamentul cântărețului, unde au și înnoptat. 

Olga și CRBL și-au făcut apariția a doua zi, atunci când paparazzi au surprins-o pe frumoasa Olga purtând hanoracul iubitului ei. Cei doi au luat un Uber și au început să cutreiere Bucureștiul.

CRBL și Elena au pus punct unei căsătorii de 16 ani

Elena și CRBL / foto: Social media
Elena și CRBL / foto: Social media

După 16 ani de mariaj, CRBL și Elena au ajuns să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de cunoscutul cântăreț în urmă cu aproximativ o lună de zile, prin intermediul unei postări pe social media. 

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net