Adevărul despre despărțirea dintre CRBL și soția sa! Iată unde s-a mutat Elena împreună cu fetița lor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Despărțirea dintre CRBL și soția sa, după 16 ani de relație, a căzut ca un trăsnet peste fani. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își spună adio după atâta timp, în condițiile în care păreau unul dintre cele solide cupluri din showbiz. Iată însă că viața este imprevizibilă, iar când oamenii nu se mai înțeleg este mai înțelept să meargă pe drumuri separate. Recent, cei doi și-au anunțat divorțul printr-un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Deși au decis să nu ofere prea multe detalii, reporterii Click! au aflat amănunte cheie din relația lor.

Avem adevărul despre despărțirea dintre CRBL și soția sa!
Avem adevărul despre despărțirea dintre CRBL și soția sa!

Avem adevărul despre despărțirea dintre CRBL și soția sa!

CRBL (45 de ani) şi Elena Vascu (38 de ani) s-au cunoscut la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde ea era coregrafă, şi s-au căsătorit în 2008, la Piteşti. Cei doi au împreună o fetiţă, Alessia. Nunta lor a fost una luxoasă, așa că fost de departe nunta anului 2008. De-a lungul timpului aceștia au demonstrat că sunt unul dintre cuplurile trainice din showbiz și păreau făcuți unul pentru altul. În plus, chiar după ce au plecat de la Power Couple CRBL spunea că toată experiența i-a făcut să își dea seama cât de potriviți sunt unul pentru altul și că nimic nu îi poate despărți.

Culmea, sursele Click! spun însă că relația dintre CRBL și soția sa a început să nu mai meargă din momentul în care s-au întors de la Power Couple. Neînțelegerile dintre ei au ajuns la o limită și au decis că este mai bine atât pentru ei, cât și pentru fetiță, să meargă pe drumuri separte. Totuși, aceștia continuă să comunice la fel de bine, mai ales că la mijloc este și fetița lor în vârstă de aproximativ 14 ani.

Între timp CRBL ar locui în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu cea mică într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă. Copila ar continua să meargă la International School of Bucharest, iar CRBL s-ar fi angajat să îi plătească studiile acesteia, în condițiile în care transportul ar fi asigurat de Elena. Vă reamintim că artistul a declarat că scoate din buzunar 15.000 de euro pentru școala privată la care Alessia merge încă de la vârsta de 5 ani.

Cât despre cariera, Elena o duce foarte bine și este implicată în numeroase activități. Fetița ar fi și ea foarte afectată de despărțire, dar părinții fac tot posibilul ca ea să nu resimtă atât de puternic divorțul. Mai mult, CRBL este foarte implicat în relația cu cea mică și o vizitează constant. La un moment dat, când fata nu s-a simțit atât de bine și ar fi fost răcită, artistul a venit să aibă grijă de ea. Astfel, în ciuda neînțelegerilor din cuplu, cei doi sunt în continuare niște părinți exemplu. Asta au și declarat în anunțul legat de divorț, însă uite că nu sunt doar simple vorbe.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena.”, este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net