Despărțire șoc în showbiz! CRBL și soția lui, Elena, divorțează: „Am ajuns la concluzia că este mai bine”

Ultima actualizare:

Cu o surpriză neașteptată pentru fanii lor, CRBL și Elena, au făcut publică decizia lor de a urma drumuri separate în viață, anunțând divorțul lor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

CBRL și soția. Foto: arhiva personală.
CBRL și soția. Foto: arhiva personală.

Vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere

Într-o declarație care a cutremurat comunitatea lor de fani, cei doi și-au exprimat tristețea profundă și, în același timp, au subliniat importanța respectului reciproc în această perioadă dificilă. „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună", au scris ei.

Decizia de a merge pe drumuri separate nu a fost una ușoară, ci rezultatul unei perioade de reflecție profundă. Cu toate că recunosc cu sinceritate momentele minunate pe care le-au trăit împreună și lecțiile prețioase pe care le-au învățat, cei doi au decis să pună binele lor individual și mai ales binele copilului lor, Alesiei, pe primul loc.”

Care este prioritatea celor doi în această perioadă

În declarația lor, CRBL și Elena și-au asumat angajamentul de a menține un cadru de respect și armonie în ciuda acestei schimbări majore în viețile lor. Prioritatea lor rămâne asigurarea unui mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului lor, Alesiei.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț", au adăugat cei doi în mesajul lor, subliniind importanța discreției și a respectului pentru intimitatea lor și a familiei lor.

În încheiere, CRBL și Elena și-au exprimat recunoștința pentru susținerea și înțelegerea fanilor lor în aceste momente dificile. Cu o emoție palpabilă în cuvintele lor, cei doi au transmis un mesaj de respect și recunoștință față de comunitatea lor de fani.

Anunțul lor a stârnit un val de reacții emoționale din partea fanilor, care au trimis mesaje de susținere și încurajare către cei doi, în această perioadă delicată. Cu toate că mulți sunt șocați de vestea despărțirii lor, sunt și care au afirmat că vor continua să îi susțină și să le respecte intimitatea în această perioadă dificilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net