DAUNĂ TOTALĂ! CRBL are picioarele făcute praf după accident. E plin de răni și vânătăi! Valentin Sanfira, în cârje

CRBL este, încă, în recuperare după accidentul grav de motocicletă, suferit luna trecută. Artistul și-a arătat picioarele pline de răni și de vânătăi. Valentin Sanfira este și el în cârje, după accidentul de skijet, suferit în Italia, motiv pentru care și-a anulat toate concertele.

La începutul lunii august, CRBL (45 de ani) a suferit un accident rutier grav. Artistul conducea o motocicletă și, conform Poliției, s-a angrenat într-o depășire neregulamentară, în Hațeg, izbindu-se mai apoi de o autoutilitară.

În urma accidentului, CRBL a fost grav rănit și transportat la spitalul din Hațeg, și mai apoi la cele din Deva și București. După aproape o săptămână de spitalizare, artistul a revenit acasă.

CRBL merge la recuperare in fiecare zi!

A început recuperarea atât la o clinică, dar și acasă, pentru a-și reveni total, dar picioarele artistului sunt pline de răni și vânătăi.

Semne de bună purtare, uitați ce am pe picioare! Aici de la „Survivor”, aici de pe la „Asia Express” și acum de la accident. Asta e, mergem înainte. Facem zilnic recuperare. Tragem tare, însă!”, a anunțat artistul, pe pagina lui de socializare.

Acum, CRBL, a renunțat la motocicletă și conduce o mașină.

Acum, că sunt conducător de volan, mă uit la câți stau pe telefoane în mașină.

Mai lăsați telefoanele alea, mai stați și singuri, cu gândurile voastre, poate vă vine totuși mintea la cap!”, a adăugat artistul, revoltat.

Valentin Sanfira este și acum în cârje! Și-a anulat concertele!

Nici Valentin Sanfira (32 de ani) nu se prezintă prea bine după accidentul grav suferit în urmă cu lună, când se afla în vacanță în Italia.

Artistul a ajuns în punctul în care reușește să meargă doar cu ajutorul cârjelor, punând cu greu unul dintre picioare în pământ. Sanfira face, zilnic, exerciții care să-l ajute să se pună, mai repede, pe picioare. Și-a anulat absolut toate concertele.

Astăzi trebuia să mă văd cu publicul meu în patru localități. Din păcate, încă nu sunt recuperat total, dar promit să ne vedem anul viitor. La mulți ani, Maria!”, a anunțat artistul, cu părere de rău, pe contul său de socializare.

La jumătatea lunii august, Valentin Sanfira se afla, alături de soția sa, Codruța Filip, într-o vacanță în Italia. Artistul a suferit un accident grav de skijet și a avut nevoie imediată de o intervenție chirurgicală, dar și de mai multe zile de spitalizare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net