CRBL, adevărul despre relația cu Elena, soția sa: „Eu îi cer bani”. De ce face acest lucru

Ultima actualizare:

CRBL (45 de ani) a fost invitat la podcastul lui Jorge, acolo unde a povestit despre familie, relația cu soția lui, Elena, dar și despre experiența trăită la „Survivor”. 

Artistului  îi este tare dor de scenă, nu a mai cântat de 4 ani într-un concert de-al lui, pentru că și-a schimbat stilul muzical, iar acum face muzică pe bandă rulantă.

 „Dacă nici ea nu mă ceartă, cine să o facă?”

Întrebat la „Vorba lu’ Jorge” cum este relația lui cu Elena, soția sa, CRBL a povestit cât de bine se înțeleg, dar și faptul că se mai ceartă, deși sunt cei mai buni prieteni.

 „Suntem într-adevăr cei mai buni prieteni, avem niște discuții extraordinare… Cum să nu mă certe? Și asta îmi place! Dacă nici ea nu mă ceartă, cine să o facă? Dacă are și argumente, poate să înceapă cearta de la oricine, știu că am o formă de vinovăție. Dar cearta gratuită nu am acceptat-o niciodată. Păi mă ceartă din orice, noi avem discuții începând de la știri, discuții de energii, de Covid, de război, de mâncare, de Alessia. E reciproc.

Nu neapărat că mă ceartă… ne batem în argumente, ajungem la tensiuni, ia du-te tu încolo și eu încolo și ne vedem peste două ore. Avem această situație care câteodată se duce și foarte aprinsă. Eu sunt rac și ea e balanță. Plus, minus! Ea e șefa la noi în casă, care poartă numele de scenă șefa. Și Alessia îi mai zice șefa din când în când. Ea e șefa la bani, adică eu îi cer ei bani. „Da-mi și mie că trebuie să cumpăr aia, aia, aia”.

Ea e administratorul la tot ce înseamnă treaba asta. E discutabil apropo de relație și cine cânta în casă. Clar cântăm pe două voci. Pentru că balanță cu rac asta înseamnă. Eu sunt pe ordine și ea este pe curățenie. Elena e foarte mare șefă în casă! Este perfecționistă. Când se apucă să facă treabă în casă este impecabil, mai rău ca la reclame. Eu o învăț pe Alessia zona asta de ordine și ea o învață partea de curățenie!”, i-a povestit CRBL lui Jorge, la podcastul “Vorba lu’ Jorge”.

În ultimii doi ani artistul a locuit în Spania, dar i-a fost atât de dor de România, încât s-a întors acasă, aici unde își face muzica lui.

 „Noi, românii, suntem supraviețuitori. Noi știm să trecem de azi pe mâine cu zâmbetul pe buze. Spaniolii nu știu să facă treaba asta. Spaniolul este îndoctrinat! Spaniolul funcționează după ce se spune la televizor. În ultimii doi ani am stat în Spania. Mă simt acasă aici, mi-a lipsit România. Fac foarte multă muzică de când m-am întors. De fapt, doar asta fac! Și-mi iese! Am foarte multe piese deja gata! Eu sunt cu mine și ne înțelegem extraordinar….”, a mai completat CRBL.

Nu ar putea trăi fără tot ce are

Dacă tot l-a invitat la podcastul său, Jorge i-a pregătit nenumărate întrebări lui CRBL.

 „Fără ce nu ai putea să trăiești din ceea ce ai strâns deja, din colecțiile tale?”, a întrebat Jorge. Iar răspunsul a venit imediat din partea lui CRBL. 

 „Tot ce am! Este mega filtrat! Am tot aruncat o grămadă de lucruri. Acum tot ce am este fix tot! Nu am cum, pentru că mie îmi stă pe cap. Îmi plac foarte multe sporturi și dacă mâine trebuie să mergem la tenis, eu trebuie să vin complet, cu geantă, cu prosop, cu încălțăminte, cu ciorapi, cu echipamentul dedicat de tenis… Vreau bicicletă, am 4 biciclete. Am jumătate de garaj camping și supraviețuire. Cum să mă despart eu de ele?”, a mai zis artistul.

I-a lipsit tare mult familia la „Survivor”

 „După „Survivor”, am vrut să stau cu familia foarte-foarte mult, cu ai mei, cu toți. Și cu familia de la Pitești dar și cu Elena și Alessia și am vrut să… Gândul care m-a ucis acolo, la „Survivor”, a fost legat de familie, a fost faptul că prea puține lucruri frumoase le mai facem pentru familie, le mai spunem. Le facem pentru majoritatea oamenilor din jurul nostru. Prieteni, amici, legături de la muncă, habar nu am.

Prea puține facem pentru familie, mamă, tată, soră, frate, soție, prea puține lucruri importante. Stăteam și mă gândeam de când nu i-am mai pupat eu mâna mamei. Sau discuțiile simple între soră și frate… Fără se vrem, le ocolim… Mă acuz pentru treaba asta și acum, încet-încet. încerc să revin la simplitatea lucrurilor și la oamenii cei mai importanți din viața mea. Încerc să recuperez timpul pierdut. La „Survivor” am conștientizat foarte multe lucruri, pentru că eu am vrut să învăț despre mine”,  a mai declarat, cu o ușoară undă de regret, CRBL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net