CRBL, sătul de vacanțe, dornic de muncă. Artistul a dezvăluit dacă are de gând să se mai întoarcă în Spania

CRBL are mai mult chef ca oricând de muncă, spunând că este sătul de vacanță. Se gândește la o posibilă reîntoarcere în Spania, însă numai peste 10-15 ani. Abia în luna august, a anului trecut, a revenit împreună cu familia de acolo. În prezent, artistul participă pentru a patra oară la emisiunea ,,Te cunosc de undeva" și se declară pasionat de lumea moto. 

CRBL a oferit informații cu privire la viața sa personală și profesională Foto: Facebook
CRBL a oferit informații cu privire la viața sa personală și profesională Foto: Facebook

CRBL, concurent la ,,Te cunosc de undeva"

CRBL participă pentru a patra oară la emisiunea ,,Te cunosc de undeva". De această dată, face echipă cu Radu Ţibulcă, cunoscut din show-ul Moldovenii. Artistul spune că, la început, își dorea să facă duete cu o persoană cunoscută.

,,Sigur că auzisem de Radu, știam că a fost la Pro FM, pe unde am fost și eu, dar nu ne-am întâlnit acolo, și știam că are un podcast, atât", a declarat CRBL, scrie okmagazine.ro. ,,E inteligent, are și competiția în sânge, ceea ce mi-a dat de înțeles că o să fim o echipă de la bună în sus", a mai spus artistul.

CRBL ar vrea să se retragă în Spania peste 10-15 ani

CRBL a revenit în România împreună cu soția Elena și fiica Alessia, anul trecut în luna august, după mai bine de patru ani petrecuți în Spania. ,,Mi-am lăsat doar prieteni, am lăsat Medite­rana așa cum am găsit-o. Am să mă mai duc acolo, poate mă voi și retrage acolo, dar să mai treacă vreo 10-15 ani, când o să mă satur să mai fac lucruri", a declarat artistul pentru okmagazine.ro.

CRBL a declarat pentru okmagazine.ro că nu se sperie nici de sărăcie, nici de punctul zero. Spune că îi plac provocările și nu vrea să treacă viața pe lângă el fără să adune multe amintiri. Cât despre soția sa, Elena, aceasta este pe aceeași lungime de undă cu el. ,,Suntem împreună de aproape 16 ani și prindem „finalele“ împreună: când mie mi-e dor de scenă, ei îi e dor de România. Și atunci e bine", a spus artistul. 

CRBL e sătul de vacanțe, are chef de muncă

,,Acum suntem acasă și vom rămâne o perioadă destul de lungă, pentru că ne-am propus să facem niște lucruri, pe care începem să le construim acum, încet, încet și nu avem în cap nici măcar ideea de-a merge în vacanță. Eu, cel puțin, sunt sătul de vacanță, nu vreau să aud de vacanță, vreau doar muncă, atâta îmi doresc", a spus CRBL pentru okmagazine.ro. 

CRBL spune că, în prezent, stă cu chirie la o casă. Vrea să aibă parte de o curte, de libertate, și nu ar putea să locuiască într-un apartament. În plus, de-a lungul anilor a adunat multe lucruri de care nu poate să se despartă. 

Artistul adoră lumea moto

 ,,Dacă înainte visam ce garaj o să-mi fac cu nu știu câte mașini, acum visez la motoare. Am avut un Indian şi un Harley Davidson, pe care le-am testat şi le-am dat. Acum am un Royal Enfield, un brand care se vinde foarte mult în India, dar nu e de zi cu zi, e de enduro", spune CRBL pentru okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net