Incredibil cât a ajuns să coste educația în România! CRBL scoate o mică avere din buzunar pentru școala fiicei sale

S-a scumpit și educația în România. Artistul CRBL a dezvăluit că plătește o sumă impresionantă pentru studiile fiicei sale, Alessia, care este înscrisă la o școală internațională din București.

CRBL (45 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. A făcut bani mulți ca artist în trupa „Simplu”. Apoi, participările la emisiunile concurs, precum „Survivor” sau „Asia Express”, i-au adus câștiguri impresionante.

Artistul, care a avut și o tentativă eșuată de a se muta în Spania, cu toată familia, a făcut dezvăluiri de senzație, la început de an școlar.

Acesta a dezvăluit cât anume investește, în educația fiicei sale Alessia, în vârstă de 13 ani. Fiica lui CRBL studiază la International School of Bucharest, încă de la vârsta de 5 ani.

CRBL: „Aleg să dau mai mult decât pe mașina mea”

Unitatea de învățământ este una prestigioasă, fiind cunoscută la nivel internațional, dar și prețurile sunt pe măsură. Taxa anuală se ridică la 15.000 de euro și a fost mărită în acest an.

Foarte mulți bani. Cred că 15.000 de euro s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri. Este la ISB. Este la International School of Bucharest, de la 5 ani.

M-au luat, eram la «Te cunosc de undeva», într-un sezon și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună.

Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”, a dezvăluit CRBL, la podcast-ul moderat de Jorge.

Fiica lui CRBL a moștenit pasiunile părinților, fiind pasionată de muzică și dans.

Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze video-urile, îi place tot ce ține de unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină”, a mai spus CRBL.

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL (45 de ani), este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. A devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei „Simplu”, cu care a lansat opt albume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net