Filmul care va rupe toate topurile. Este una dintre cele mai așteptate producții și se lansează pe 24 mai

Netflix face echipă cu Jennifer Lopez în cel de-al doilea mare film original Netflix, Atlas. Proiectul vine după The Mother din 2023 și va fi urmat în curând de The Cipher. Filmul se lansează pe 24 mai și se crede că va rupe toate topurile!

Jennifer Lopez apare într-o nouă producție marca Netflix! Filmul SF va rupe toate topurile
Jennifer Lopez apare într-o nouă producție marca Netflix! Filmul SF va rupe toate topurile

Jennifer Lopez apare într-o nouă producție marca Netflix! Filmul SF va rupe toate topurile

Atlas de la Netflix este regizat de Brad Peyton, care a regizat filme precum Rampage, San Andreas și Journey 2 cu Dwayne Johnson. Scenariul pentru Atlas a fost scris inițial de scenaristul armean Leo Sardarian (StartUp) și a fost transmis ulterior lui Aron Eli Coleite

Thrillerul SF o urmărește pe Atlas, un ofițer de informații militare care a petrecut ani de zile urmărindu-l pe teroristul intergalactic Harlan, care i-a ucis familia în timpul unui atac asupra sediului agenției sale de pe Pământ. Acum, ea se află în spațiu pentru a supraveghea o misiune de capturare a lui Harlan în ascunzătoarea sa de pe o planetă îndepărtată. Lucrurile se înrăutățesc rapid când nava lor este lovită de rachete, iar ea este forțată să îmbrace un costum blindat mecanic condus de inteligența artificială și să se evacueze împreună cu soldații.

Cu toții sunt uciși într-o bătălie în timpul coborârii, cu excepția ei, iar ea rămâne blocată la suprafață, înconjurată de inamici, fără să știe prea multe despre cum funcționează costumul AI. Ea înțelege cum funcționează costumul cu inteligență artificială, iar acesta o ajută și o îndrumă spre o capsulă de salvare plantată la o anumită distanță, cu un timp limitat rămas, înainte ca costumul să cedeze. Se luptă cu soldații inamici sporiți din punct de vedere tehnologic și cu mediul ostil și în curând dobândește o locație pentru Harlan, așa că face un ocol pentru a încerca să îndeplinească misiunea și să-l captureze, în ciuda faptului că este rănită.

El o capturează în schimb, iar ea reușește să se elibereze cu ajutorul costumului și să zădărnicească un atac planificat asupra Pământului. Ea ajunge la capsula de salvare, care funcționează pe bază de fum, și este întâmpinată de Harlan, conform sinopsisului din Production Weekly. De acolo vă lăsăm pe voi să aflați cum se termină totul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
Banner Andreea Esca Chefi
teo trandafir nunta razvan simion colaj instagram jpg
cristi mitrea andreea mantea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net