Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români. Are o poveste captivantă care te va ține lipit de ecran

Platforma de streaming Netflix a reușit din nou să atragă atenția românilor, de data aceasta cu o peliculă captivantă, care are o poveste ce te va trezi la realitate. Este vorba despre filmul „Emily the Criminal”.

Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români / foto: Pexels
Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români / foto: Pexels

Netflix este plin de nenumărate filme și seriale care i-au captivat pe români de-a lungul timpului. Deși a fost lansată în 2022, o peliculă cu adevărat interesantă de pe platforma de streaming se pare că le-a atras recent atenția abonaților. Regizat de John Patton Ford și având-o în rolul principal pe actrița Aubrey Plaza, filmul „Emily the Criminal” are o poveste desprinsă din viața reală și este foarte captivantă.

Așadar, nu te mai ținem în suspans. Ce se întâmplă în film? Pelicula urmărește povestea lui Emily, o tânără care se zbate să-și plătească datoriile și să găsească un loc de muncă stabil. Însă, ajunge să fie exclusă de pe piața muncii din cauza unui cazier judiciar minor.

Cum își dorește să câștige bani, fiind împovărată, cum am menționat, de datorii și blocată în afara pieței muncii, acceptă un job dubios: cumpără bunuri folosind cărți de credit furate, pe care un intermediar atrăgător i le furnizează.

Filmul „Emily the Criminal” poate fi urmărit pe Netflix

După fiecare interviu fără succes, Emily este tot mai atrasă de banii câștigați ușor și de modul în care îi obține. Astfel că, împreună cu mentorul ei, pune la cale un plan pentru a duce afacerea lor la un alt nivel în Los Angeles.

„Emily the Criminal”, deși are o poveste tristă, ne pune față în față cu realitățile dure ale societății contemporane și ne oferă o perspectivă intensă asupra disperării și limitelor la care o persoană poate ajunge pentru a supraviețui.

Filmul a fost lansat în anul 2022, este regizat de John Patton Ford și a avut premiera la Festivalul de Film Sundance. De asemenea, a fost debutul lui John Patton Ford ca regizor de lungmetraj și a primit atunci premiul pentru „Cel Mai Bun Scenariu de Debut” la Independent Spirits Awards din 2023. „Emily the Criminal” poate fi urmărit pe patforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
cub iuliana luciu png
dani otil jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
iumor jpg
netflix pixabay png
555 (5) jpg
banner andreea tonciu png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net