Prodanca ajunge pe Netflix cu filmul „Complotul Bonelor”, din 22 mai! „Îl iubesc pe Iura Luncașu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lansată la începutul anului în cinematografe, comedia „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu și care îi are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și pe Cristi Iacob, va fi difuzată și pe Netflix, începând cu 22 mai. 

Anamaria Prodan (51 de ani) a primit rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu, care a devenit celebru după ce a regizat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața”. Impresara îl are ca partener în film pe actorul Cristi Iacob, care este jurat la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. Filmările au avut loc la Cluj, dar și în Bali (Indonezia).

Filmul lui Iura Luncașu a intrat în cinematografe pe 9 februarie 2024 și s-a bucurat de un real succes. Echipa filmului a mers în primăvară  într-un amplu turneu de promovare a filmului, în toate orașele țării. 

Anamaria Prodan a fost însoțită în acest turneu atât de fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, care are și el un rol în film, dar și de iubitul ei, boxerul Ronald Gavril.

Din 22 mai, filmul „Complotul bonelor” întră și pe Netflix

Anamaria Prodan exultă căci comedia lui Iura Luncașu va putea fi urmărită din 22 mai și pe Netflix

 „Sunt mândră de mine, de copilul meu, de colegii mei. Îl iubesc pe Iura Luncașu pentru această șansă minunată pe care mi-a dat-o. 

Îl iubesc pe Cristi Iacob care m-a ajutat și m-a învățat enorm de multe. Îmi iubesc colegii de platou și le mulțumesc din suflet pentru fiecare moment minunat pe care l-am trăit la filmări. 

Îmi doresc să vedeți această comedie de familie superbă din care cu siguranță toți avem de învățat!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Iura Luncașu: „Mi-a venit mănușă personalitatea Anei pentru acest rol”

Regizorul Iura Luncașu (48 de ani), cunoscut drept „regele telenovelelor", pentru serialele precum „Pariu cu viața” sau „Inimă de țigan” (difuzate de Pro TV), a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a ajuns să o aleagă pe Anamaria Prodan pentru rolul principal din noua comedie produsă și regizată de el.

 „Eu o ochisem pe Ana de mai multă vreme ca și potențial. Ea este un personaj într-adevăr, dar personaje sunt multe. Este, însă, foarte determinată, o luptătoare și important este să ai dorință. 

Mi-a venit mănușă personalitatea ei pentru acest rol. Practic, eu căutam o femeie de bussines, care să fie verosimilă. 

Când m-am apucat să scriu scenariul, evaluam ce opțiuni am pentru rolul principal. Mi-a venit imediat în cap Anamaria!

S-a descurcat foarte bine! De-a lungul carierei mele, eu am lucrat cu multe vedete, chiar dacă nu aveau o școală de actorie făcută.

Eu caut o singură calitate la o persoană pe care o distribui în filmele mele: dorința! Dacă ai dorința aceea, este foarte simplu de lucrat cu ei! Toată lumea a fost încântată de prestația Anamariei”, a declarat Iura Luncașu, pentru Click!

Anamaria Prodan joacă rolul Valentinei, care în film este iubita lui Virgil, interpretat de actorul Cristi Iacob.

Filmul urmărește viața lui Virgil, un afacerist român de succes a cărui viață sentimentală nu este cea mai fericită. În urma a trei căsătorii și nouă copii rezultați din toate căsniciile, Virgil este din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una dintre cele trei bone. În primă instanță!

Din distribuția comediei mai fac parte: Ilinca Luncaşu (fiica regizorului), Laurenţiu jr. - Bebeto (fiul Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf), Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, Beatriz Kondev, Ionuţ Bădoiu, Lucas Roşca, Maia şi Raisa Chişiu, Anna Moldovan, Eliza Furca, Georgia Crişan, Amira Dobre, Mara Lechiţan, Matei Stan şi Ian Ilieş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net