Anamaria Prodan s-a întâlnit cu familia lui Ronald Gavril la Bacău! Ce i-a spus impresara mamei iubitului ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan se înțelege de minune cu viitoarea soacră, mama iubitului ei, Ronald Gavril. Cei doi au participat împreună la lansarea filmului “Complotul bonelor”, la Bacău, în orașul natal al iubitului impresarei, Ronald Gavril. Toată familia pugilistului a venit la premieră și a susținut-o pe impresară.

De când a venit în România, boxerul Ronald Gavril (37 de ani) e nedezlipit de iubita lui Anamaria Prodan (51 de ani). Îndrăgostiții s-au afișat pentru prima oară ca un cuplu, în public, la premiera de la Mall Băneasa din București a filmului „Complotul bonelor”, în care impresara deține rolul principal.

Ronald a fost atât de încântat de succesul iubitei sale, încât a decis să o însoțească în caravana „Complotul bonelor”, care poposește în aceste  zile în cele mai importante orașe în țară. 

Joi seară, cei doi au ajuns la Bacău, orașul natal al celebrului boxer, unde au avut loc două reprezentații cu casa plină la comedia regizată și produsă de Iura Luncașu.

Anamaria Prodan, susținută de viitoarea „soacră” la cinematograful din Bacău! 

Anamaria Prodan a avut marea surpriză să fie susținută la premiera de la cinematograf de întreaga familie a pugilistului, în frunte cu mama acestuia, pe care impresara o cunoaște de altfel de ceva vreme și cu care se înțelege de minune. Sora, cumnatul și chiar nepoțelele acestuia au fost prezenți la eveniment și au urmărit filmul din sală alături de impresară și de iubitul ei.

„Anamaria e mândră de familia lui Ronald! Nu am mai văzut-o așa de emoționată și de fericită de mulți ani! În sală s-a aflat toată familia lui Ronald. 

Ana i-a mulțumit mamei lui Ronald pentru că a făcut și educat un asemenea bărbat  în fața mulțimii“, au declarat managerii cinematografului Bacău, pentru Click!

Ana și Ronald s-au oprit și la sala de box din Bacău! 

În drumul spre cinematograf, Ronald nu a rezistat și a trecut pe la sala de box, locul de unde a început visul său.

Pugilistul și iubita lui au fost întâmpinați de tot lotul olimpic de box, în frunte cu maestrul Relu Auraș, președintele clubului băcăuan, care i-a și premiat pe cei doi. 

„Am revenit în Bacău, locul unde a început totul pentru mine, împreună cu Ana. Aici am dat primele lovituri în box și de aici am pornit cu visul meu. 

Am adus și dăruit câteva mânuși de box și treninguri, nu doar pentru un antrenament, care să rămână o amintire, ci și ca un mulțumesc pentru orașul care mi-a dat atât de mult.

Le-am adus ca un semn de respect și apreciere pentru locul și oamenii care m-au susținut mereu. Vreau să arăt tinerilor de aici că și ei pot ajunge departe dacă muncesc și visează”, a spus Ronald Gavril, pe contul lui de socializare.

Ronald Gavril o însoțeste pe iubita lui în caravana „Complotul bonelor”

Ronald Gavril va fi alături de Anamaria Prodan pe parcursul întregii caravane cu „Complotul bonelor”. 

„Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Știu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a fost mesajul transmis de Ronald Gavril, la premiera filmului de la București, unde și-a însoțit iubita. 

Cine e Ronald Gavril, supra-numit „The Thrill”, iubitul impresarei?

Ronald Gavril are 37 de ani și boxează în categoria semigrea. Pugilistul este cunoscut în ringul de box sub numele de „The Thrill” (n.r: Fiorul) și a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, suferind doar trei înfrângeri.

Ronald Gavril s-a născut în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986, diferența de vârstă dintre el și impresara Anamaria Prodan fiind de 14 ani. A fost, inițial, înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. 

În 2009, sportivul a obținut medalia de aur la Cupa României la box. A câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur”.

La 1 decembrie 2011, Ronald Gavril a avut primul meci ca pugilist profesionist în Costa Mesa, California. Atunci, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. Această victorie categorică l-a adus în atenția lui Floyd Mayweather și a lui Leonard Ellerbe, care l-au observat în timpul sesiunilor sale de antrenament la Clubul de box Mayweather. 

În primăvara lui 2013, Ronald Gavril a semnat un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Ronald este stabilit în Las Vegas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net