De ce a ales-o Iura Luncașu pe Anamaria Prodan în „Complotul bonelor? „Se joacă pe ea! Filmul va fi next level”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Regizorul Iura Luncașu a lansat, luni seară, trailer-ul noii sale producții „Complotul bonelor”, care îi are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmul va intra în cinematografe pe 9 februarie 2024. Reputatul regizor, cunoscut drept „regele telenovelelor”, a acordat un interviu în exclusivitate, pentru Click!, despre noua sa comedie, care va rula și pe Netflix. 

„Complotul bonelor”, noua comedie în regia lui Iura Luncașu, se pregătește să intre în cinematografe pe 9 februarie, anul viitor. Luni seară, a avut loc lansarea trailerului filmului, care îi are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob

Iura Luncașu (48 de ani), cunoscut drept „regele telenovelelor", pentru serialele precum „Pariu cu viața” sau „Inimă de țigan” (difuzate de Pro TV) a acordat un interviu în exclusivitate, pentru Click!, despre noua sa comedie, unde este producător, scenarist și regizor. 

Click!: Iura Luncașu, tocmai ce ați lansat trailerul la „Complotul bonelor”. Cum s-a născut acest film, unde sunteți scenarist, producător și regizor. De unde ideea de a o distribui în rolul principal pe Anamaria Prodan? Este, practic, primul ei rol în postura de actriță, și încă rolul principal… 

Iura Luncașu: Luni (18 decembrie 2023) am lansat filmul oficial în online. Am decis să lansăm acum trailerul, dar campania de promovare a filmului va începe pe la jumătatea lunii ianuarie. Am vrut să-i facem astfel și un cadou Anei, pentru că tocmai ce a fost ziua ei de naștere.

Iura Luncașu: „O ginisem pe Anamaria de multă vreme”

Povestea filmului e simplă. O ginisem pe Ana de mai multă vreme ca și potențial. Ea este un personaj într-adevăr, dar personaje sunt multe. Este, însă, foarte determinată, o luptătoare și important este să ai dorință. 

Mi-a venit mănușă personalitatea ei pentru acest rol. Practic, eu căutam o femeie de bussines, care să fie verosimilă. 

Când m-am apucat să scriu scenariul, evaluam ce opțiuni am pentru rolul principal. Mi-a venit imediat în cap Anamaria!

Click!: Cum s-a descurcat Anamaria Prodan în postura de actriță?

Iura Luncașu: S-a descurcat foarte bine! De-a lungul carierei mele, eu am lucrat cu multe vedete, chiar dacă nu aveau o școală de actorie făcută.

Eu caut o singură calitate la o persoană pe care o distribui în filmele mele: dorința! Dacă ai dorința aceea, este foarte simplu de lucrat cu ei! Toată lumea a fost încântată de prestația Anamariei. 

„Nu distribui vedete în roluri doar ca să vând filmul”

Click!: Practic, Ana nu este o actriță, cu patalama la mână. Multor producători de film din prezent li se reproșează tocmai acest fapt, și anume că apelează la vedete, influenceri, în detrimentul unor artiști profesioniști, pentru ca filmul să fie un succes de box office. Aceeași problemă s-a pus și în cazul filmelor lansate de curând de BRomania…

Iura Luncașu: Nu este deloc așa! Sunt vedete care joacă foarte bine, chiar dacă nu au o școala de actorie. 

Noi facem filme pentru marele public, filme comerciale, ne dorim ca lumea să vină în cinematografe. Ca producător, îți asumi, totuși, riscuri atunci când distribui o vedetă într-un film. Ea poate să joace bine, sau nu. 

În cazul meu, Ana s-a descurcat excepțional. Eu am avut mereu mână bună, nu m-am ferit să distribui vedete în filmele mele. A fost și Smiley și a jucat foarte bine. 

Eu, unul, însă nu distribui vedete în roluri doar ca să vând filmul. Mă interesează ca ele să se și descurce la un anumit nivel. Dacă filmul nu este calitativ, atunci este trist!

Rolul acesta a fost făcut parcă pentru Ana. S-a jucat, practic, pe ea și i s-a potrivit mănușă, dar o să vedeți că nu e chiar sută la sută Anamaria Prodan acolo pe ecran. 

Click!: Când se lansează oficial filmul și ce așteptări aveți de la el?

Iura Luncașu: Pe 9 februarie vom lansa filmul. Practic, la jumătatea lunii ianuarie, vom demara campania. Mai sunt până atunci alte două producții ce urmează a fi lansate și nu vrem să le amestecăm.

Eu sunt producător și de la acest film îmi doresc să se vândă foarte bine. Ne dorim cu toții ca filmele românești să arate din ce în ce mai bine. De altfel, am avut reacții foarte bune și la „Investitorii” sau „Love Sorry”. 

Însă, acest film sper să fie un next level! Toată lumea care a văzut ce a ieșit a fost de părere că nu arată a film românesc. 

Click!: Ați filmat și în Bali, la cât se ridică bugetul filmului? 

Iura Luncașu: Bugetul filmului s-a ridicat la 800.000 de euro. Dar, ești obligat să investești bani mulți la acest moment, pentru că filmul trebuie să arate la anumite standarde, să arate bine!

Noi, producătorii de film, la acest moment ne-am cam divizat. Eu, unul, vizez în filmele mele zona aceea de smart content. La mine, România trebuie să arate bine în film. Vreau să arăt partea frumoasă a acestei țări. 

Este prima peliculă românească filmată în Bali, deci, cumva, filmul va avea expunere world wide (n.r: în întreaga lume). Aș vrea să vadă lumea că suntem o țară minunată, mulți străini să-și dorească să ne viziteze. 

Cum a ales copiii din film? „Nu i-am distribuit pentru ca sunt ai noștri!”

Click!: Sunt și copii distribuiți în acest film… Bebeto, fiul Anei, dar și Ilinca, fiica dumneavoastră. Cum s-au descurcat micii actori?

Iura Luncașu: Sunt foarte încântat de apariția acestor copii în film. Este o generație nouă, neînfricată, au talent cu carul și nu se tem de nimic. 

Copiii au fost excepționali, sunt foarte smart, dezinvolți. Și nu spun asta pentru că este vorba de fiica mea sau de fiul  Anei. 

Nu i-am pus acolo doar pentru că sunt copiii noștri! De aceea, noi avem și un slogan: filmul trebuie văzut de părinți cu acordul copiilor!

Click!: Filmul are șanse să ajungă la vreun festival?

Iura Luncașu: Nu, în niciun caz nu este un film de festival! Este un film comercial, făcut pentru publicul larg. Nu toate filmele trebuie să ajungă la festivaluri. 

Îmi doresc ca lumea să vină pentru acest film la cinema cu plăcere, îți iei un popcorn, o băutură răcoritoare și, pur și simplu, te distrezi!

image jpeg

„Complotul bonelor” va rula și pe Netfilx

Filmul „Complotul bonelor” este regizat de Iura Luncașu, cunoscut drept „regele telenovelelor", pentru serialele precum „Pariu cu viața” sau „Inimă de țigan” (Pro TV). În rolurile principale au fost distribuiți Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmările au loc la Cluj, dar și în Bali, Indonezia. 

Din distribuţia peliculei fac parte mai mulţi copii, printre care Ilinca, fiica regizorului Iura Luncaşu, şi Laurenţiu Jr. (Bebeto), fiul Anaimariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf.

Filmul va fi lansat și pe platforma Netflix, iar producătorii comediei sunt încrezători că vor obține un succes de box-office.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net