Prodanca e darnică tare cu iubitul boxer! I-a dat limuzina lui Ronald să i-o conducă: „S-a trezit cu el la ușă!”

#Exclusiv Click!

E dragoste mare în cel mai nou cuplu al momentului, format din Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril. Impresara s-a trezit, zilele trecute, cu iubitul venit tocmai din America la ușa vilei sale de la Snagov. Fotoreporterii Click! i-au surprins, zilele acestea, pe cei doi îndrăgostiți plimbându-se prin oraș cu bolidul de lux al impresarei. 

Ronald Gavril (37 de ani) nu a putut să stea prea mult departe de iubita lui, Anamaria Prodan (51 de ani). Boxerul lui Floyd Mayweather a venit la București, zilele trecute, cu scopul de a-i face o vizită surpriză impresarei. 

Nici Anamaria Prodan nu era sigură că iubitul ei va putea veni în România, el fiind în plină pregătire pentru meciul pe care îl are în luna martie în America. 

Așa că, impresara a făcut ochii mari când s-a trezit cu iubitul ei bătând la ușa vilei sale de Snagov. 

„Ana, când s-a întors din caravana cu filmul <<Complotul bonelor>>, de prin țară, a deschis ușa și l-a găsit pe Ronald în prag. 

A fost o mare surpriză, pe care Ronald i-a făcut-o iubitei sale, pentru că el se afla în pregătire pentru meciul de box și nu avea voie să plece din America”, au povestit surse din preajma noului cuplu, pentru Click! 

Ronald Gavril îi conduce limuzina Prodancăi prin oraș

De când boxerul a venit în România, impresara și iubitul ei sunt nedezlipiți. Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși prin oraș, de către fotoreporterii Click!, comportându-se ca o adevărată familie. 

Prodanca e topită după iubitul tinerel, care  îi conduce Maybach-ul, în valoare de 300.000 de euro, cu numerele de înmatriculare schimbate și cu o stea cu numele impresarei lipit de geamul bolidului de lux. 

Anamaria Prodan a șters toate urmele după fostul soț Laurențiu Reghecampf, de la numerele de la mașini pe care le-a inscripționat cu numele ei și până la pozele de pe pereții vilei de la Snagov. 

Prodanca și Gavril au făcut senzație pe străzile Capitalei, cei doi îndrăgostiți arătând ca niște vedete, venite direct de la Hollywood. Impresara și-a dus iubitul la casa de modă a Alexandrei Dobre, de pe Calea Moșilor, ca să probeze câteva modele de costume, ultima fiță. 

Ronald a parcat bolidul de lux fix pe trotuarul din fața casei de modă, spre surpriza trecătorilor, care s-au văzut nevoiți să ocolească mașina impresarei prin stradă. 

Ronald Gavril a venit în România cu antrenorul și bucătarul după el

Aflat în plină pregătire pentru meciul de box pe care îl are în luna martie în America, pugilistul Ronald Gavril (37 de ani) a venit în România împreună cu antrenorul său, dar și cu bucătarul personal. 

Sportivul, aflat sub contract cu celebrul Floyd Mayweather, se antrenează zilnic la sala de box de la clubul Rapid. Zilele trecute, pugilistul i-a dat și impresarei niște lecții de box în ring.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, prima apariție publică la lansarea comediei „Complotul bonelor”

Marți seară, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au apărut împreună, în premieră, în public, la lansarea comediei „Complotul bonelor”, dintr-un mall bucureștean. 

Impresara deține rolul principal în comedia produsă și regizată de Iura Luncașu, iar Ronald Gavril a venit și el la lansare ca să-și susțină iubita. 

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi “, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

„Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc”, a spus Ronald Gavril, pentru presa prezentă la eveniment.

După film, cei doi îndrăgostiți au mers să ia cina la un restaurant de fițe din Capitală. 

Cine e Ronald Gavril, supra-numit „The Thrill”?

Ronald Gavril are 37 de ani și boxează în categoria semigrea. Pugilistul este cunoscut în ringul de box sub numele de „The Thrill” (n.r: Fiorul) și a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, suferind doar trei înfrângeri.

Ronald Gavril s-a născut în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986, diferența de vârstă dintre el și impresara Anamaria Prodan fiind de 14 ani. A fost, inițial, înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. 

În 2009, sportivul a obținut medalia de aur la Cupa României la box. A câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur”.

La 1 decembrie 2011, Ronald Gavril a avut primul meci ca pugilist profesionist în Costa Mesa, California. Atunci, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. Această victorie categorică l-a adus în atenția lui Floyd Mayweather și a lui Leonard Ellerbe, care l-au observat în timpul sesiunilor sale de antrenament la Clubul de box Mayweather. 

În primăvara lui 2013, Ronald Gavril a semnat un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Ronald este stabilit în Las Vegas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG