Cine i-a luat mașină de 140.000 de euro Prodancei, de ziua ei? Nu și-a făcut-o singură cadou! Mesaj dur pentru hateri: „Nu mă uit către oamenii mici și schimonosiți”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a aflat cine a fost milionarul care i-a luat un bolid de fițe de 140.000 de euro Anamariei Prodan, de ziua ei. Impresara nu și-a făcut singură cadou luxoasa mașină, care a venit cu fundiță roșie în fața vilei sale de la Snagov. Iată ce mesaj are impresara pentru cei care îi invidiază viața de milionară și povestea de dragoste cu boxerul Ronald Gavril, în exclusivitate pentru Click!

Pe 17 decembrie 2023 a fost ziua Anamariei Prodan! Impresara a împlinit 51 de ani și a sărbătorit printr-un chef faraonic, cu tort înalt cât ea, într-un club de fițe din Capitală. 

A doua zi după petrecere, în fața vilei de la Snagov a fost livrat, cu fundiță roșie pe capotă, un bolid de lux de toată frumusețea. Presa a titrat la acel moment că impresara, care se scaldă în bani, și-a făcut singură cadoul extravagant de 140.000 de euro.

Actualul iubit, Ronald Gavril, i-a făcut cadou mașina de 140.000 de euro!

Adevărul, însă, a ieșit abia acum la iveală. Click! a aflat că bărbatul potent financiar care i-a dăruit impresarei mașina, un Mercedes GL de ultimă generație, ce costă nu mai puțin de 140.000 de euro, este nimeni altul decât actualul iubit, boxerul Ronald Gavril.

Sportivul celebru, care locuiește în Las Vegas, și-a exprimat dragostea față de impresară prin cadoul impresionat, pe care l-a legat cu o fundă roșie ca focul, semn al iubirii care îi leagă. 

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au o relație de un an de zile!

Click! a aflat că Anamaria Prodan și boxerul lui Floyd Mayweather sunt, de fapt, împreună de aproape un an de zile, însă impresara a luat decizia să nu-și mai facă publică relația de amor, de teamă să nu pățească cum a pățit cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.  

„Adică să vină femeile antrenate de bărbații orașului și să-i strice iar casa?!”, au dezvăluit surse din preajma impresarei, pentru Click!

De altfel, anturajul impresarei a mai dezvăluit că aceasta este foarte fericită că și-a găsit liniștea și în brațele lui Ronald Gavril, supra-numit „The Thrill” ( n.r. “fiorul” în traducere). 

Nici bine nu și-a făcut publică relația de iubire cu celebrul boxer român, că gurile rele au început deja să comenteze despre diferența de vârstă dintre impresară și noul iubit, care este mai mic cu 14 ani decât aceasta. 

Până și pe pagina de socializare a vestitului boxer au început să apară comentarii răutăcioase pe marginea acestui subiect, pe care însă vestitul boxer nu le-a luat în seamă și le-a contracarat postând poze cu impresara pe malul Oceanului și oficializând, astfel, relația lor.

Ce mesaj le transmite impresara cârcotașilor? „Oamenii vorbesc și nici pământul nu le astupă gura”

Întoarsă în țară pentru a-i face un paratas mamei sale, regretata Ionela Prodan, impresara, care a fost din nou comentată aprig, nu doar pentru relația cu boxerul mai tânăr decât ea, dar și pentru faptul că a pus caviar în pachetele împărțite la cimitir, a luat atitudine și a transmis un mesaj cârcotașilor. 

„Oamenii vorbesc și nici pământul nu le astupă gura. Însă ce nu a înțeles nimeni este faptul ca eu am fost crescută după un proverb romanesc <<Câinii latră ursul trece>>, deci nici nu citesc comentariile frustraților, nici nu mă uit către oamenii mici și schimonosiți la suflet și la înfățișare, nu mă interesează ce vorbește lumea!

Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseaze vreodată. Nici pe mine nici pe ai mei! Așa că… atât pot face pentru ei .. să le urez o unime măcar din ce am realizat eu și din ceea ce fac eu”, au fost declarațiile Anamariei Prodan, după la parastasul mamei sale.

Ce avere are Ronald Gavril, „The Thrill”?!

Anamaria Prodan (51 de ani) se poate mândri că are, la acest moment, la brațul ei un bărbat la fel de potent financiar ca și ea. 

Ronald „The Thrill” Gavril (37 de ani) practică boxul la categoria semigrea și deține un palmares impresionant de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO.

Noul bărbat din viața impresarei luptă în ring în America de Nord, în Statele Unite ale Americii și în Mexic, și a câștigat deja și cele două partide de box pe care le-a avut în anul 2023.

Averea pe care o are Ronald Gavril, conform informațiilor din S.U.A., s-ar ridica, la acest moment, la aproximativ la 5 milioane de dolari.


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net