Anamaria Prodan și Ronald Gavril, ipostaze intime în fața tuturor! Nu-și mai ascund iubirea

Anamaria Prodan (51 de ani) și Ronald Gavril (37 de ani), noul cuplu din showbiz, nu se sfiesc să își demonstreze iubirea ori de câte ori au ocazia. Mai mult, sexy-impresara postează din ce în ce mai des imagini tandre cu ea și noul iubit. Cum se bucură cei doi de relația lor.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu / foto: Instagram
Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu / foto: Instagram

Sfârșitul anului 2023 a venit cu o surpriză de zile mari pentru fiica regretatei Ionela Prodan. Anamaria a lăsat în urmă divorțul de Reghe și s-a aruncat în brațele boxerului mai mic decât ea cu 14 ani. Deși formează un cuplu încă din luna decembrie, cei doi s-au afișat la începutul anului în curs. 

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele lui Ronald Gavril 

Pe contul de Instagram al impresarei au început să apară din ce în ce mai multe fotografii cu ea și noua cucerire, semn că cei doi nu se mai feresc să își expună sentimentele. Anamaria Prodan și Ronald Gavril se află împreună în America, acolo unde au petrecut și sărbătorile, însă aces aspect l-a ținut cât mai departe de ochii lumii. 

„Apreciez cel mai mult la el bărbăția”

Anamaria Prodan a oferit și o declarație în ceea ce privește relația cu Ronald Gavril. Se simte fericită și în siguranță în brațele lui. De asemenea, are o bună conexiune și cu copiii impresarei.

„Am hotărât cu copiii mei să-l ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. Este bărbatul care mă susține el pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți să construiești și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul", a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net