Anamaria Prodan, primele declarații despre povestea de dragoste cu Ronald Gavril. Ce gest romantic a făcut boxerul pentru iubita lui, de ziua ei: „Sunt fericită!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (51 de ani) a dat lovitura în amor, la sfârșitul lui 2023. Impresara a lăsat în urmă divorțul de Laurențiu Reghecampf și a pășit în 2024 alături de noul ei iubit, boxerul Ronald Gavril. Ieri, 7 ianuarie, de Sfântul Ion, chiar de ziua onomastică a impresarei, boxerul și-a surprins iubita cu un gest cât se poate de romantic.

Anamaria Prodan (51 de ani) și boxerul Ronald Gavril (37 de ani) formează cuplul surpriză al începutului de an! Cei doi au petrecut Revelionul împreună în America, însă au început să se afișeze împreună, ca un cuplu, pe rețelele de socializare, abia de anul acesta.

Impresara a ținut ceva timp ascunsă relația cu boxerul cu 14 ani mai tânăr, tocmai pentru a ține în frâu comentariile răutăcioase, dar și gura lumii slobodă.

Anamaria Prodan, despre relația cu Ronald Gavril: „Sunt fericită și recunoscătoare”

Deși diferența de vârstă dintre ei este de 14 ani, cei doi se înțeleg de minune și dragostea este la cote înalte în cuplul lor. În America cei doi au fost nedezlipiți, iar Ana și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele boxerului lui Floyd Mayweather, după divorțul tumultuos de Laurențiu Reghecampf. 

Boxerul este fascinat de impresară, iar pe 7 ianuarie, de ziua onomastică a acesteia, el a surprins-o pe Anamaria, pe care o cheamă și Ioana în certificatul de naștere, cu o declarație de dragoste făcută pe rețelele de socializare. 

Anamaria s-a întors în aceste zile din America, pentru a petrece onomastica alături de familie și de prietenii din România. A fost și la cimitir la mama ei, celebra Ionela Prodan, pentru a-i aduce un omagiu. 

Rămas în America, unde este sub contract cu celebrul Floyd Maywearher, Ronald Gavril a postat pe contul lui de socializare o poză alături de iubita lui, pe malul Oceanului, în care cei doi apar sărutându-se pe o inimă desenată în nisip. 

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi “, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, confirmând că este cât se poate de fericită alături de Ronald Gavril. 

Boxerul se înțelege de minune și cu fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, care îl admiră pe sportiv și petrece mult timp în preajma acestuia.

Dacă pe Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan îi alinta „Soarele meu”, lui Ronald îi impresara îi spune „Unicul”.

The Only One (n.r. unicul)”, a fost descrierea adăugată de Anamaria Prodan la una dintre pozele postate, pe rețelele de socializare, în care îl are alături pe Ronald Gavril.

Cine este Ronald Gavril „The Thrill”, noul iubit al impresarei, și ce diferență de vârstă este între cei doi?

Sportivul Ronald Gavril este impresariat de celebrul Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume la acest moment. Ronald a reprezentat echipa de box amator a României la nu mai puțin de trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

Ronald Gavril are 37 de ani și boxează în categoria semigrea. Pugilistul este cunoscut în ringul de box sub numele de „The Thrill” și a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, suferind doar trei înfrângeri.

Ronald Gavril s-a născut în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986, diferența de vârstă dintre el și impresara Anamaria Prodan fiind de 14 ani. A fost, inițial, înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. 

În 2009, sportivul a obținut medalia de aur la Cupa României la box. A câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur”.

La 1 decembrie 2011, Ronald Gavril a avut primul meci ca pugilist profesionist în Costa Mesa, California. Atunci, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. Această victorie categorică l-a adus în atenția lui Floyd Mayweather și a lui Leonard Ellerbe, care l-au observat în timpul sesiunilor sale de antrenament la Clubul de box Mayweather. 

În primăvara lui 2013, Ronald Gavril a semnat un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Ronald este stabilit în Las Vegas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net