Floyd Mayweather și divele Kardashian, invitați în România de Haloween! Boxerul Ronald Gavril și Edi Irimia pregătesc surpriza anului

#Exclusiv Click!

Floyd Mayweather și divele clanului Kardashian sunt așteptate în România, de Halloween! Boxerul român Ronald Gavril, sportivul lui Floyd Mayweather, și Eduard Irimia pregătesc surpriza anului, o super gală de box, unde marele pugilist american este invitat.

Dacă Elon Musk nu a mai apucat să vină anul trecut la petrecerea de la Bran, de Haloween, anul acesta se pregătesc noi surprize!

Cel mai titrat boxer român la această oră, Ronald Gavril și Eduard Irimia, organizatorul celebrelor gale SuperKombat, pun la cale o super gală de box, care se va desfășura în România, la toamnă. Invitat este celebrul pugilist american Floyd Mayweather, bun prieten cu Ronald Gavril, acesta din urmă făcând pare din echipa starului american.

Edi Irimia: „Aducem în România un avion plin cu celebrități”

Eduard Irimia, organizatorul 'Galelor SuperKombat" și a "Galelor I Succes" în lumea întreagă, de la Dubai până la Cannes, și-a propus ca super gala de box, realizată împreună cu Ronald Gavril, să fie cel mai mare eveniment din cariera sa. Tocmai de aceea, omul de afaceri va aduce în România, cu acest prilej, un avion plin de celebrități de peste Ocean.

Edi Irimia a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că Floyd Mayweather a fost deja invitat la gala, care va avea loc la București, în preajma sărbătorii de Haloween.

Tot atunci, este posibil să ajungă în România, și câteva persoane din clanul Kardashian, Busta Rhymes și Mike Tyson, care vor fi aduși cu un avion privat în țară și vor merge și la Bran, la vestita petrecere de Halloween, care a avut loc și anul trecut, unde a fost așteptat și Elon Musk.

 La gala lui Ronald Gavril sunt așteptați și Busta Rhymes și Mike Tyson!

O să am un avion care vine în jur de Haloween. O să aducem posibil pe cineva din familia Kardashian, Mike Tyson, Busta Rhymes, Floyd Mayweather, celebrități care vin la gală, dar vin și la Halloween-ul de la Bran, care a fost și anul trecut. Aducem celebrități din diverse domenii, pe care eu i-am cunoscut de-a lungul timpului.

Va fi un avion special al unei companii românești, care se va lansa atunci. Aceste vedete vor veni cu avionul de la Los Angeles în România, unde vor sta o săptămână. Vor fi foarte multe celebrități, un avion plin cu celebrități!”, a anu nșat edi irima, în exclusivtate pentru Click!

Edi Irimia a organizat, până acum, nu mai puțin de 200 de evenimente televizate la nivel global și a produs deja trei filme, din care două de categoria A.

A fost producător la filmul cu Samuel Jakson și Michael Keaton, „The Protege” și a fost cel care l-a propus, în calitate de partener, pe luptătorul român Florian Munteanu să filmeze alături de Sylvester Stallone pentru filmul „Creed 2”.

Eduard Irimia este un promotor de kickboxing, producător de televiziune și om de afaceri român. Edi este fondatorul Superkombat Fighting Championship și a promovat unele dintre cele mai mari nume din kickboxing.

Acesta este organizatorul „Galelor I Success” în lumea întregă, de la Dubai, Cannes și Veneția. Edi Irimia este primul român care a apărut pe coperta revistei Forbes de la noi.

Ronald Gavril, românul din echipa lui Mayweather

Trecut din 2011 la profesionism și aflat în perioada 2013-2020 sub manageriatul companiei lui Floyd Mayweather, în a cărui sală din Las Vegas se pregătește și în prezent, Ronald Gavril (36 de ani), deține din februarie centura WBC Continental Americas.

În super gala pe care o organizează la Romexpo, în toamnă, alătuei de Eduard Irimia, sportivul va boxa pentru titlul mondial WBC.

Ronald Gavril a repurtat până acum 23 de victorii la profesioniști, dintre care 18 au fost prin KO și a pierdut numai 3 partide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net