Kim Kardashian, dezvăluiri incendiare din dormitor! Ce nu face niciodată în pat cu partenerul

Kim Kardashian este, probabil, una dintre cele mai faimoase femei de pe planetă. Deși la prima vedere pare că este o vedetă fără secrete, ca o cartea deschisă pentru fanii ei, lucrurile nu stau tocmai așa.

Kim Kardashian, dezvăluiri incendiare din dormitor
Kim Kardashian, dezvăluiri incendiare din dormitor

Vedeta din Statele Unite ale Americii a pozat de nerumătate ori nud, are foarte grijă de ea și procedurilor cosmetice și corporale de tot felul. Se zvonește că are câteva operații estetice, dar nimeni nu știe exact. Cu toate astea, Kim Kardashian nu pare atât de sigură pe ea, atunci când vine vorba de amor.

Cum preferă Kim să facă amor

Ne referim aici, așa cum ați presupus, la activitatea lui Kim Kardashian în dormitor cu partenerul ei. „Prefer luminile stinse acum”, a dezvăluit Kim vedeta de reality show, într-o discuție care a apărut în emisiunea ei și a familiei sale The Kardashians. 

„E tare ciudat! Pot face ședințe foto cu 100 de oameni care să se afle pe platoul de filmare... iar eu să fiu într-un bikini minuscul în fața lor și n-am nicio problemă. Dar, dacă ești cu mine în dormitor, încep cu: «Stai puțin, nu te uita la mine! Stinge luminile!».” susține vedeta americană.

Kim a continuat să vorbească despre viața ei amoroasă fără să se rușineze, dar nici să posteze într-o femeie fatală, așa cum se vede clar dacă este să-i urmărim vorbele.

„Întânirile mele decurg în spatele ușilor închise. Nu ies în oraș. E ciudat, dar asta e situația. Îi grăbesc pe omul respectiv să intre cât mai repede în încăpere, ca să nu fie văzut de nimeni pe hol”, a continuat ea.

„Dacă ești văzut cu cineva și nu funcționează treaba între noi, încerc să prelungesc relația doar ca să nu comenteze oamenii că m-am despărțit atât de repede”, a dezvălui Kim.

Și totuși, ce își dorește Kim de la bărbatul ideal

„În primul rând, trebuie să mă protejeze. Apoi, să lupte pentru mine, să aibă o igienă bună… bine, asta e de la sine înțeles, ar trebui să scot condiția asta… numărul 4 – să fie calm. 5 – să nu aibă probleme cu părinții lui. 6 – să fie răbdător. 7- să mă susțină, să se bucure pentru mine, să aibă succes și dantură frumoasă… Dinții mă excită la nebunie! Cu cât sunt mai drepți, cu atât sunt mai excitată. Glumesc… de fapt, nu glumesc!”, și-a încheiat Kim Kardashian lista de calități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net