Kim Kardashian, într-o rochie prea strâmtă ca să se poată mișca! Diva a făcut «dansul pinguinului»

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente mondene, Săptămâna Modei de la Milano, unde și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă, dar atât de strâmtă, încât i-a fost absolut imposibil să urce chiar și câteva trepte. Startleta a fost surprinsă într-o ipostază extrem de amuzantă.

Kim Kardashian, 41 de ani, a participat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru prezentarea colecției Dolce & Gabbana, vedeta fiind imaginea brandului în cea mai recentă campanie. 

Citește și: Kanye West și Kim Kardashian sunt, din nou, la cuțite!

Kim a dorit să surprindă publicul cu alegerea vestimentară, așa că a optat pentru o ținută de la brandul pe care îl reprezintă, decizie care nu a fost foarte inspirată. Fosta soție a lui Kanye West arăta, desigur, superb în rochia casei de modă Dolce & Gabbana, însă ținuta era mult prea strâmtă pentru formele ei voluptoase.

Nu rata nici: Pete Davidson a ajuns la psiholog din cauza lui Kanye West! Ce i-a făcut rapper-ul, de fapt, după ce a aflat de relația cu fosta lui soție?

Kim a purtat o rochie de tip corset, argintie, cu inserții strălucitoare, dar mult prea mulată pentru a-i permite să urce chiar și câteva trepte, sau chiar să se așeze în mașină. 

Hai să afli și: Kanye West sărbătorește despărțirea dintre Kim și Pete Davidson cu o glumă morbidă

Într-un clip pe care Kim Kardashian l-a împărtășit fanilor pe Instagram, o putem vedea pe starletă cum începe să facă mici sărituri pentru a urca scările, deoarece rochia nu-i permite nici măcar să pășească. 

De asemenea, în momentul în care Kim trebuie să se urce în mașina personală, vedeta este nevoită să stea lungită pe banchetă, deoarece rochia ar pocni pe ea, dacă ar sta în șezut. 

Kim Kardashian a arătat precum o adevărată divă, cu plete platinate, coafate într-un coc ce amintește de stilul anilor '50 și machiaj nud. 

Kim Kardashian, schimbare radicală de look, după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian a trecut printr-o perioadă destul de tumultoasă din punct de vedere sentimental. După divorțul de Kanye West, vedeta s-a aruncat în brațele actorului de comedie Pete Davidson, 28 de ani. Până la urmă, nici această relație nu a funcționat, iar cei doi s-au despărțit. 

Iată că la acest moment, Kim Kardashian a decis să se concentreze mai degrabă pe ea însăși, iar primul pas a fost o schimbare dramatică de look, pe care a afișat-o într-un pictorial extrem de provocator pentru publicația Interview Magazine. 

Kim Kardashian apare cu sprâncenele decolorate, părul scurt până la umeri, blond și coafat în stilul anilor '60. Vedeta a fost pozată cu posteriorul la vedere, iar pe fundalul se poate vedea steagul SUA, pictorialul având tematica «visul american». 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net