Fotografiile pe care le-ar vrea șterse! Cum arăta Khloe Kardashian înainte să se „tuneze”

Khloe Kardashian s-a schimbat radical de la debutul serialului „Keeping up with the Kardashians”, ale cărui protagoniste sunt ea, surorile Kim și Kourtney, dar și „momagerul” Kris. Vedeta de televiziune a slăbit enorm, și-a schimbat stilul de viață, s-a vopsit și a renunțat la părul lung, dar asta nu e tot!

Khloe pare de nerecunoscut în fotografiile descoperite recent, iar internauții se întreabă dacă a suferit sau nu mai multe operații estetice. În imaginile rare, dinainte ca starul în vârstă de 38 de ani să își facă rinoplastia, putem observa mari diferențe între chipul său de atunci și felul în care arată în prezent.

Află mai multe despre viața ei:  Khloe Kardashian a renunțat la implanturi, chiar și fesiere! Ema Uta, în culmea fericirii: era siliconului, pe ducă

Fotografiile au făcut înconjurul internetului, unde fanii cu ochi ca de vultur le-au comparat cu imagini actuale. Părerile sunt, însă, împărțite. „Este o opinie deloc populară, dar când Khloe este nemachiată nu pare că și-a făcut prea multe” a scris o persoană, în timp ce alta a transmis: „Cred că s-a muncit mult (n.r. – pentru a arăta așa), dar cred că photoshop-ul o face să fie de nerecunoscut”.

Khloe Kardashian rupe tăcerea! Ce operații estetice are?

Publicul a fost curios să afle dacă vedeta a apelat sau nu la ajutorul esteticianului, dat fiind faptul că fața sa pare să fi suferit modificări de la debutul său pe micile ecrane, din anul 2007. Într-un final, Khloe Kardashian a confirmat zvonurile și a precizat că a suferit o operație estetică. Ea a făcut anunțul după ani de speculații, într-o perioadă în care povestea despre nivelul scăzut de stimă de sine cu care se confruntă.

Ce s-a întâmplat cu fostul partener: Tristan Thompson e istorie! Khloe Kardashian, într-o nouă relație! Detalii despre iubit

Khloe a vorbit deschis despre operația de rinoplastie, dar neagă alte intervenții. Destul de recent, atât ea cât și Kim au fost acuzate că și-au făcut o altă operație secretă la nivelul stomacului, pentru a slăbi și a-și menține silueta. Rămâne de văzut, însă, ce va avea de spus în viitor mezina clanului Kardashian.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net