Tristan Thompson e istorie! Khloe Kardashian, într-o nouă relație! Detalii despre iubit

Khloe Kardshian a fost înșelată de Tristan Thompson la scurt timp după ce a devenit mamă, în urmă cu doar câțiva ani. Apoi, vedeta a ales să treacă peste infidelitatea partenerului, căruia i-a dat o nouă șansă. Acum câteva luni, cei doi și-au spus adio și chiar pentru totdeauna de data asta, căci sportivul a călcat strâmb din nou.

Iată că soarele a strălucit pe strada ei și Khloe Kardashian, care se află într-o formă de zile mari (mai multe detalii, AICI), s-ar afla la începutul unei noi relații, spun sursele. Fanii au aflat că ea și Tristan, tatăl lui True, nu mai sunt împreună abia în luna iunie a acestui an, în ultimul episod al show-ului „The Kardashians”.

La fel de interesant:  Khloe Kardashian a renunțat la implanturi, chiar și fesiere! Ema Uta, în culmea fericirii: era siliconului, pe ducă

Apoi, Khloe a negat cu vehemență faptul că ar ieși la întâlniri cu un alt sportiv, semn că nu vrea să mai audă de baschetbaliști, cel puțin pentru moment. Totuși, o sursă a declarat pentru revista People că antreprenoarea se simte „foarte bine” de când a început să iasă cu un nou potențial partener, care a fost învăluit în mister o perioadă.

Khloe Kardashian are un nou iubit? Așa a lăsat să se înțeleagă!

Potrivit informațiilor din presa de peste ocean, vedeta de televiziune l-ar fi cunoscut pe domnul misterios cu ajutorul surorii sale mai mari, Kim. Dacă s-ar fi zvonit că e baschetbalist, ei bine Khloe a spus „total neadevărat”, în momentul în care a citit postarea. Noul bărbat din viața sa este investitor și are mai multe afaceri de tip private equity.

De neratat: WOW! Cât a slăbit Khloe Kardashian după ce a fost înșelată de iubit

Deși a evitat să vorbească despre aceste zvonuri, fiica lui Kris Jenner a postat un citat neașteptat pe pagina ei, care pare să vorbească despre situația în care ea e implicată.

„Asta e treaba cu vindecarea. Când te vindeci, te transformi într-o nouă persoană. O persoană complet nouă. Nu pentru că vrei, nici măcar, ci pentru că nu puteai să mai supraviețuiești cu fosta ta versiune”, a scris ea, pe contul de Twitter.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net