Kim Kardashian este istorie! Kanye West are o nouă iubită, cu 20 de ani mai mică!

Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian iubește din nou. Aflat în plin scandal din cauza ultimelor afirmații făcute pe social media, care au rezultat în blocarea sa pe Twitter și Instagram, rapperul pare să-și vadă liniștit de viață! În plus, artistul nu mai este singur și iubește din nou. Iată cine este femeia care l-a cucerit. 

Kanye West iubește din nou
Kanye West iubește din nou

Kanye West s-a afișat cu noua iubită, la un restaurant din Santa Monica, Statele Unite ale Americii. Cea care l-a cucerit iremediabil pe fostul soț al lui Kim Kardashian este Juliana Nalú, un model de 24 de ani, de origine braziliană.

Kanye și Juliana au părăsit restaurantul fără a se ține de mână și au încercat să își acopere chipurile pentru a se feri de aparatele de fotografiat ale jurnaliștilor sosiți la fața locului. 

După despărțirea de Kim Kardashian, Kanye West a avut relații de scurtă durată. Conform tabloidelor de peste Ocean, una dintre cuceririle lui West ar fi fost chiar frumoasa Irina Shayk, de profesie model! 

În ultima perioadă, Kanye West reușește să atragă atenția asupra sa din cauza comentariilor bizare pe care le face și mai puțin datorită muzicii pe care o lansează. 

Prezent la Săptămâna Modei de la Paris, Kanye West a prezentat o colecție care a avut ca laitmotiv White Lives Matter. Deranjat de criticile pe care le-a primit din cauza unuia dintre editorii Vogue, Kanye a lansat un atac dezlănțuit pe contul de Instagram și a folosit cuvinte dure la adresa acestuia. Mai multe vedete au sărit în apărarea editorului respectiv, între care Gigi Hadid și Hailey Bieber. 

Citește și: Scandal la Săptămâna Modei de la Paris! 

Kanye nu s-a oprit aici! Au urmat mesaje care au incitat la ură împotriva evreilor. Ca urmare, artistul este acum blocat pe Twitter și pe Instagram, iar contul său a fost suspendat. Rămâne de văzut dacă Kanye va realiza că atitudinea sa a fost una greșită și își va cere scuze public pentru derapajele din ultima perioadă. 

Kim Kardashian, terorizată de fostul soț 

Nici Kim Kardashian nu scapă de atacurile fostului soț. Kim este pur și simplă terorizată de Kanye. Vedeta a primi zeci de mesaje ofensatoare din partea celui care i-a fost partener de viață.

Vezi și: Gigi Hadid, în război cu rapperul Kanye West 

În plus, Kanye susținea, nu cu multă vreme în urmă, că afacerista este o mamă iresponsabilă, care își expune copiii prea mult pe social media și le împiedică dezvoltarea. Mai mult decât atât, Kanye a demarat o adevărată campanie de hărțuire a fostului iubit al soției sale, comediantul Pete Davidson. Presa americană scrie că Pete ar fi avut nevoie de consiliere psihologică pentru a putea procesa presiunea la care a fost supus de către Kanye West. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg